حمل‌ونقل عمومی در شهر اراک رایگان شد

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: خدمات حمل‌ونقل عمومی از بیست‌وپنجم اسفند تا پایان تعطیلات رسمی سال جدید رایگان خواهد شد.

علی چگینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: بررسی پیشنهاد شهرداری اراک برای حمل‌ونقل عمومی رایگان در روزهای پایانی سال از بیست‌وپنجم اسفند تا پایان تعطیلات رسمی سال جدید با موافقت اعضای شورای اسلامی شهر به تصویب رسید.

وی با اشاره به لایحه پیشنهادی شهرداری درباره افزایش بهای خدمات حمل‌ونقل عمومی در سال جدید افزود: نرخ کرایه اتوبوس برای سفرهای درون شهری در مسیرهای کوتاه از ۲,۰۰۰ تومان به ۵۳۰۰ و در مسیرهای بلند از ۲۵۰۰ به ۶,۳۰۰ تومان در سال آینده به تصویب رسیده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: برای تاکسی‌های ساعتی و تاکسی‌های اینترنتی نیز افزایش نرخ ۳۳ درصدی به تصویب رسید تا جبران‌کننده افزایش هزینه‌های خودرو و زندگی افراد شاغل در این بخش باشد.

چگینی اضافه کرد: میانگین افزایش کرایه تاکسی‌های گردشی نیز با ۴۳ درصد در سال آینده تعیین و تصویب شد.

وی خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر اراک، تلاش کرده است تا اعتدال را برای هر دو طرف رعایت کند تا شهروندان بتوانند از خدمات خوب و پایدار بهره‌مند شوند تا فعالان این بخش در تأمین معاش زندگی دچار مشکل نشوند.

کد خبر 956440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.