به گزارش خبرگزاری ایمنا، در اطلاعیه روابط عمومی شرکت بهرهبرداری متروی تهران آمده است: « با هدف رفاه بیشتر شهروندان و سهولت تردد در روزهای پایانی سال، برنامه فعالیت خطوط متروی تهران به روزرسانی شده و ساعت سرویسدهی مترو از ساعت ۵:۳۰ دقیقه صبح آغاز میشود.
همچنین ساعت پایان سرویسدهی و آخرین اعزام قطار ساعت ۲۲ از مبادی خطوط است.
بر همین اساس، آغاز سرویس دهی در خط ۵ (تهران–گلشهر) از ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه صبح و آخرین اعزام از مبادی ساعت۲۲ انجام می شود.
زمانبندی حرکت قطارها به شرح زیر است:
سرفاصله حرکت قطارها در ساعت پیک (۷ تا ۹ صبح و ۱۴ تا ۱۷) در خطوط ۱، ۲، ۳ و ۴ هر ۱۰ دقیقه یک بار و در سایر ساعات هر ۱۵ دقیقه یک بار انجام می شود.
در خطوط ۶ و ۷ حرکت قطارها
در تمام ساعات هر ۱۵ دقیقه یک بار انجام می شود.
در خط ۵ مترو حرکت قطارها در ساعات پیک ۵ و ۳۰ تا ۸ و ۳۰ صبح و ۱۴ و ۳۰ تا ۲۰ و ۳۰) هر ۲۰ دقیقه یک قطار خواهد بود.
در سایر ساعات نیز حرکت قطار هر ۳۰ دقیقه یک بار انجام می شود.
حرکت قطارهای مترو در خط متروی هشتگرد نیز بشرح ذیل است:
آغاز حرکت از ایستگاه گلشهر از ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه صبح خواهد بود.
آغاز حرکت از ایستگاه هشتگرد (شهید قاسم سلیمانی) از ساعت ۶ صبح آغاز می شود و آخرین حرکت از گلشهر در ساعت ۱۷:۳۰ انجام خواهد شد.
آخرین حرکت قطار از هشتگرد از ساعت ۱۸ و ۱۵ انجام خواهد شد و سرفاصله حرکت هر ۹۰ دقیقه یک بار انجام می شود.
با هدف ایمنی و بهرهبرداری بهینه، سرفاصله حرکت قطارها در همه خطوط افزایش یافته است.
اعزام سریعالسیر خط ۵ در حال حاضر از برنامه حذف شده است.
در صورت افزایش تقاضا، قطارهای فوقالعاده در همه خطوط اعزام خواهند شد تا نیاز سفر شهروندان برطرف شود.»
نظر شما