به گزارش خبرگزاری ایمنا، یعقوب اندایش امروز _شنبه بیستوسوم اسفند_ اظهار کرد: دولت و مجلس برای سال آینده ۹۶۰ همت را برای کالابرگ در بودجه مصوب کردهاند که حاکی از تداوم طرح است.
وی تاکید کرد: طی سال جاری در طرح جدید کالابرگ بهدنبال تصمیم و تصویب دولت درباره حذف ارز چند نرخی و یکسانسازی نرخ ارز، سه نوبت اعتبار کالابرگ به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است.
معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: در این دوره بهازای هر کدام از اعضای خانوار یک میلیون تومان در هر ماه به حساب سرپرست خانوار واریز شد که تخصیص ۹۶۰ هزار میلیارد تومان، نشاندهنده پیشبینی اعتبار کالابرگ برای ۱۲ ماهه حداقل برای ۸۰ میلیون ایرانی و هر کدام از هموطنان به مبلغ یک میلیون تومان است.
اندایش با اشاره به رصد مستمر قیمت اقلام کالاهای اساسی تاکید کرد: تغییر مبلغ نهایی کالابرگ یک میلیون تومانی، نیازمند تصویب کارگروه ماده ۱۳ طرح تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم است.
منبع: ایرنا
نظر شما