محمدحسین واحدیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: در سالجاری، علاوه بر ۱۰ دستگاه اتوبوس رونمایی شده که با مشارکت ۵۰ درصدی دولت و ۵۰ درصدی شهرداری و با هزینهای بالغ بر ۱۱۶۰ میلیارد ریال خریداری شدهاند، هشت دستگاه اتوبوس دیگر نیز با هزینهای معادل هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال خریداری و رونمایی شده بود که میتوان گفت در مجموع در سالجاری ۱۸ دستگاه اتوبوس به ناوگان ما افزوده شده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰، ۱۳ دستگاه اتوبوس با هزینهای معادل ۵۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است، در سال ۱۴۰۱ در دو مرحله به ترتیب ۱۶ دستگاه با مشارکت ۷۵ درصدی دولت و ۲۵ درصدی شهرداری و با هزینهای معادل ۲۹۰ میلیارد ریال و ۱۰ دستگاه با مشارکت ۷۰ درصدی دولت و ۳۰ درصدی شهرداری و با هزینهای معادل ۱۷۰ میلیارد ریال خریداری شدهاند.
شهردار شهرکرد گفت: علاوه بر این در سال ۱۴۰۳ نیز دو دستگاه از محل اسناد خزانه با ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار و یک دستگاه با۱۳۰ میلیارد ریال با مشارکت ۸۰ درصدی دولت و ۲۰ درصدی شهرداری و همچنین یک دستگاه از محل اعتبار اربعین به ناوگان حملونقل اضافه شده است.
واحدیان ادامه داد: این اقدام، نشاندهنده عزم جدی مجموعه مدیریت شهری در ارتقای سطح خدمات حملونقل عمومی و پاسخگویی به نیازهای شهروندان است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری مراسم افتتاح پارک سوار آزادی و با اشاره به اهمیت توسعه و بهسازی پایانه مسافربری تصریح کرد: هدف مدیریت شهری از اجرای این پروژهها، ایجاد فضایی مناسب برای تردد شهروندان و مسافران است.
شهردار شهرکرد بیان کرد: با اجرای این پروژهها، امکانات پارک سوار آزادی به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است و امیدواریم شاهد استقبال گسترده شهروندان از این فضا باشیم.
واحدیان عنوان کرد: نصب نیروگاه خورشیدی در این پارک، گامی مهم در راستای کاهش وابستگی به انرژیهای فسیلی و حفظ محیط زیست است.
وی تاکید کرد: در پروژه پارک سوار آزادی اقداماتی نظیر پیادهروسازی به مساحت دو هزار متر مربع، نصب ۱۰ سایبان، اجرای عملیات آسفالتریزی به مساحت ۴۵۰۰ متر مربع، بازسازی ۳۶ چشمه سرویس بهداشتی و نصب نیروگاه خورشیدی ۵۷ کیلوواتی انجام شده است که اعتباری بالغ بر حدود ۳۰میلیارد تومان هزینه شده است.
نظر شما