اسکان اضطراری ۲۱۰ نفر آسیب‌دیده از جنگ / آماده‌سازی مدارس خوزستان برای اسکان

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان با تشریح آخرین اقدامات انجام شده در راستای مدیریت شرایط جنگی، از آماده‌سازی بخشی از مدارس و اسکان ۲۱۰ نفر تا این لحظه خبر داد و گفت: سازوکار مدیریت صحنه و تیم تخصصی ارزیابی خسارات با حضور دستگاه‌های اجرایی مربوطه تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، ولی‌الله حیاتی امروز _شنبه بیست‌وسوم اسفند_ با حضور در قرارگاه رسانه‌ای امام شهید آیت‌الله خامنه‌ای(قدس سره) با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده با دستگاه‌های مختلف، اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم با سازمان‌هایی همچون آموزش و پرورش، اوقاف، ورزش و جوانان و میراث فرهنگی برای تعیین مکان‌های اسکان اضطراری به انجام رسیده است و بخشی از مدارس استان برای این منظور آماده‌سازی و تجهیز شده‌اند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۱۰ نفر در مراکز اسکان پیش‌بینی شده اسکان داده شده‌اند، از تشکیل تیم تخصصی با حضور بنیاد مسکن، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت خبر داد و افزود: تقسیم کار و هماهنگی لازم برای ارزیابی دقیق خسارات وارد شده در این تیم صورت گرفته و روند ارزیابی و به‌روزرسانی روزانه خسارات در حال انجام است.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان با اشاره به موضوع مدیریت بحران در شرایط حساس گفت: سازوکاری برای مدیریت صحنه در صورت بروز تلفات بالا تعیین شده و هماهنگی‌های لازم در این زمینه صورت گرفته است.

حیاتی خاطرنشان کرد: با هماهنگی انجام شده با اداره کل میراث فرهنگی، مقرر شد ۳۰ درصد از ظرفیت بخش خصوصی (هتل‌ها و مراکز اقامتی) به صورت رایگان به منظور اسکان اضطراری شهروندان اختصاص پیدا کند.

کد خبر 956014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.