نظام مقدس جمهوری اسلامی قدرت بازدارندگی بالایی دارد

امام جمعه آمل با تاکید بر اینکه هم در عرصه قدرت و هم در عرصه سلاح دستمان پر است، گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی قدرت بازدارندگی بالایی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان امروز_جمعه بیست‌ودوم اسفند _ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر آمل که در مصلی میر بزرگ این شهر برگزار شد، با اشاره به قدرت موشکی ایران اظهار کرد: شما دیدید که موشک‌های دو تنی ما وقتی بلند می‌شوند، چه بلایی بر سر آمریکا و اسرائیل در می‌آورند.

وی افزود: دشمنان فکر می‌کردند قلدر منطقه هستند و کشتی‌هایشان می‌توانند بدون هیچ خطری از این منطقه عبور کنند، اما دیشب دیدید که با شلیک یک موشک، یکی از کشتی‌های آن‌ها غرق شد.

امام جمعه آمل با تاکید بر اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی قدرت بازدارندگی بالایی دارد، گفت: وقتی رهبر معظم انقلاب با دزدها و مستکبران سخن می‌گویند و می‌فرمایند ما انتقام شهدای خود را می‌گیریم، یعنی زمان آن فرا رسیده است که آن‌ها غرمات آسیب‌هایی که به ما زده‌اند را پرداخت کنند؛ اگر نپردازند، به همان میزان به آن‌ها آسیب خواهیم زد.

یعقوبیان با بیان اینکه ما هم در عرصه قدرت و هم در عرصه سلاح دستمان پر است و در هر سطحی که بخواهند به ما ضربه بزنند، سلاح متناسبی برای پاسخگویی داریم، بیان کرد: رهبر انقلاب فرمودند: اگر لازم باشد جبهه‌های جدیدی هم علیه این‌ها باز کنیم، این قدرت و توان را داریم.

وی ادامه داد: به برکت دعاهای مردم، رژیم صهیونیستی برچیده خواهد شد و آمریکا از این منطقه اخراج می‌شود؛ آمریکا به افول خواهد رفت و ان‌شاءالله نابود خواهد شد.

امام جمعه آمل با تاکید بر اهمیت و قداست فلسطین یادآور شد: فلسطین منطقه‌ای مقدس و عزیز است. حضرت ابراهیم (ع) به این سرزمین هجرت کرد و انجیل مقدس بر حضرت عیسی (ع) در سی سالگی در همین فلسطین نازل شد که قرآن کریم نیز به آن اشاره دارد.

وی با بیان اینکه این منطقه، زادگاه حضرت عیسی بن مریم و محل دفن حضرت یعقوب و حضرت یوسف (ع) است و برای ما بسیار مقدس است، گفت: قبله اول مسلمانان نیز در این سرزمین بوده است.

خطیب جمعه آمل با تأکید بر وحدت مسلمانان و حمایت از مردم مظلوم فلسطین خاطرنشان کرد: به خاطر قدس شریف، مردم عزیز فلسطین و مسلمانان با هم متحد هستند. ما از نظر دینی و منطق دینی موظفیم از مسلمانان حمایت کنیم و نباید از میدان بگریزیم و زنان و کودکان را تنها بگذاریم؛ این وظیفه‌ای است که پروردگار متعال بر عهده ما گذاشته است.

کد خبر 955867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.