روز قدس تجلی ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است

استاندار البرز در آیین راهپیمایی روز قدس، این روز را نماد فریاد مظلومیت فلسطین و ایستادگی پیروزمندانه ایران خواند و گفت: محکومیت حادثه تروریستی میناب در این راهپیمایی فریاد زده شد و ما بر تداوم مسیر انقلاب اسلامی و اقتدار ملی تاکید داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مجتبی عبداللهی ظهر امروز _جمعه بیست‌ودوم اسفند_ در آئین راهپیمایی روز قدس، این روز را نه تنها فریاد مظلومیت مردم فلسطین، بلکه تجلی ایستادگی پیروزمندانه ملت ایران در برابر هجمه‌های استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی خواند و اظهار کرد: امسال در حالی روز جهانی قدس را برگزار می‌کنیم که عطر شهادت و ایثار، جای‌جای میهن عزیزمان را فراگرفته است. یاد تمامی شهدای استان و کشور را به ویژه رهبر شهید و دانش آموزان معصوم مدرسه میناب را را گرامی می‌داریم.

وی در ادامه با اشاره به حادثه تروریستی اخیر در میناب افرود: در روزهایی که داغ جانسوز هجران رهبر شهیدمان بر دل‌هایمان سنگینی می‌کند، جنایت هولناک و بزدلانه دشمن در حمله به مدرسه دانش‌آموزان بی‌گناه میناب، بار دیگر خوی وحشیگری دشمنانی را به رخ کشید که از نام «ایران» و تربیت نسل سلحشور این مرز و بوم واهمه دارند. خون پاک آن نوگلان جاویدان، گواهی بر حقانیت مسیری است که با بصیرت رهبر شهیدمان ترسیم شد و امروز با صلابت دوچندان ادامه دارد.

استاندار البرز در ادامه با تقدیر از نیروهای مسلح و جوانان سلحشور کشور افزود: فرزندان غیور ایران اسلامی در نیروهای مسلح و جوانان سلحشور این سرزمین، با تکیه بر ایمان و تاسی به مکتب سرخ عاشورا، ثابت کردند که هرگونه تعرض به خاک پاک ایران، پاسخی پشیمان‌کننده و درهم‌کوبنده خواهد داشت. امروز اقتدار ما نه در تجهیزات، بلکه در اراده‌های پولادینی است که شکست‌ناپذیری این نظام الهی را به جهانیان دیکته کرده است.

عبداللهی در بخش دیگری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم دانش‌آموز میناب و تمامی پویندگان راه آزادی قدس شریف، از مردم ولایتمدار استان البرز قدردانی کرد که با حضوری دشمن‌شکن در راهپیمایی روز قدس، پیوند ناگسستنی خود را با آرمان‌های انقلاب اسلامی به نمایش می‌گذارند.

وی در پایان ابراز اطمینان کرد: در این برهه حساس و تاریخی، تحت زعامت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، پرچم آرمان‌های امام راحل و شهدای گرانقدر با قدرتی بیش از پیش برافراشته خواهد ماند و راهیان مسیر حق، بزودی شاهد آزادی قدس شریف و نابودی استکبار جهانی خواهند بود. ما ایستاده‌ایم؛ چرا که معتقدیم نصرت الهی نزدیک است.

کد خبر 955773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.