جهان در بُهت اولین سخنرانی رهبر انقلاب؛ قوت قلب دوستان، عامل رعب دشمنان!

نخستین پیام حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای پس از انتخاب به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران نه‌تنها در داخل کشور بلکه در رسانه‌های بین‌المللی نیز بازتاب گسترده‌ای داشته است و محورهای مختلف آن مایه قوت قلب دوستان ایران در سراسر جهان و همزمان رعب و وحشت دشمنان شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نخستین پیام حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای پس از انتخاب به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران امروز منتشر شد؛ پیامی که در شرایط حساس منطقه‌ای و همزمان با سیزدهمین روز دفاع مقدس تمام عیار جمهوری اسلامی ایران در مقابله با دشمن آمریکایی - صهیونیستی صادر شد و به سرعت به تیتر یک رسانه‌های داخلی و خارجی تبدیل شد.

ایشان در این پیام با اشاره به نقش تعیین‌کننده مردم در حفظ اقتدار کشور، بر حفظ وحدت ملی، حضور مؤثر ملت در صحنه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی، ادامه دفاع قاطع در برابر دشمن، حمایت از جبهه مقاومت و پیگیری انتقام خون شهدا تأکید کردند. معظم‌له همچنین با قدردانی از رزمندگان نیروهای مسلح و جریان مقاومت در منطقه، از ایستادگی آنان در برابر جبهه استکبار تقدیر کرده و ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان جنگ، بر لزوم جبران خسارات و حمایت از مجروحان و آسیب‌دیدگان تأکید کردند.

رصد رسانه های خارجی و به ویژه رسانه های غربی نشان میدهد در میان محورهای متعدد این پیام، بخشی که به استفاده از اهرم راهبردی تنگه هرمز در برابر دشمنان اشاره داشت، بیش از سایر بخش‌ها مورد توجه قرار گرفته است. رهبر انقلاب تصریح کردند که در صورت تداوم شرایط جنگی، استفاده از ابزارهای راهبردی از جمله مسدودسازی تنگه هرمز همچنان می‌تواند به عنوان یکی از گزینه‌های مؤثر در برابر دشمنان مورد استفاده قرار گیرد.

همین بخش از پیام، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت؛ به‌گونه‌ای که بسیاری از رسانه‌های غربی با برجسته کردن این قسمت، آن را نشانه‌ای از رویکرد قاطع و صریح رهبر جدید ایران در ترسیم خطوط قرمز در برابر دشمنان ارزیابی کردند. تحلیلگران این رسانه‌ها معتقدند صراحت در طرح چنین گزینه راهبردی در نخستین پیام رهبری، پیامی آشکار به بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای است مبنی بر اینکه ایران در برابر تهدیدها از ابزارهای راهبردی خود بدون تردید استفاده خواهد کرد.


بیشتر بخوانید: از انتقام خون شهیدان صرف‌نظر نخواهیم کرد/ حضور دشمن‌شکن در روز قدس ضروری است


به همین دلیل، بسیاری از گزارش‌ها در رسانه‌های بین‌المللی بیش از هر بخش دیگری از این پیام به مواضع مطرح‌شده درباره تنگه هرمز پرداخته‌اند؛ موضعی که نشان‌دهنده صلابت و شجاعت در تعیین خطوط قرمز امنیتی ایران در همان نخستین پیام رهبری است. در مقابل رسانه های نزدیک به محور مقاومت بیشتر بر ابعاد متمرکز بر تداوم مقاومت ایران و تقدیر ایشان از محور مقاومت تاکید کردند. در ادامه مهمترین واکنش این رسانه ها را بررسی خواهیم کرد:

الجزیره

در گزارشی که شبکه الجزیره درباره نخستین پیام آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای منتشر کرده، تأکید شده است که رهبر جدید ایران در اولین بیانیه خود لحنی «مقاومتی و چالشی» در برابر ایالات متحده اتخاذ کرده و اعلام کرده است که ایران به مبارزه و ایستادگی ادامه خواهد داد. در این گزارش آمده است که این پیام پس از آن صادر شد که علی خامنه‌ای در جریان حملات آمریکا و اسرائیل در آغاز جنگ منطقه‌ای به شهادت رسید.

الجزیره در این گزارش می‌نویسد رهبر انقلاب در پیام خود بر لزوم وحدت ملی در ایران، ادامه مقابله با دشمنان و قدردانی از نیروهای نظامی ایران تأکید کرده‌اند. همچنین در بخش دیگری از پیام، ایشان اعلام کرده‌اند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه باید تعطیل شوند و در غیر این صورت ممکن است هدف حمله قرار گیرند.

با این حال، در این گزارش بیش از هر بخش دیگری از پیام، بر موضوع استفاده از اهرم راهبردی تنگه هرمز تمرکز شده است. الجزیره تأکید می‌کند که رهبر جدید ایران اعلام کرده‌اند این گذرگاه مهم انرژی می‌تواند برای فشار بر دشمنان ایران مورد استفاده قرار گیرد و حتی احتمال تشدید درگیری‌ها در منطقه وجود دارد.

خبرنگار الجزیره در تهران نیز در تحلیل خود نوشته است که اشاره صریح به تنگه هرمز در نخستین پیام رهبری نشان می‌دهد ایران ممکن است از این گذرگاه حیاتی به عنوان اهرم فشار ژئوپلیتیکی در ادامه جنگ استفاده کند؛ موضوعی که به باور بسیاری از تحلیلگران، یکی از مهم‌ترین بخش‌های این پیام بوده و توجه رسانه‌های بین‌المللی را به خود جلب کرده است.

جهان در بهت اولین سخنرانی رهبر انقلاب؛ تنگه هرمز باید بسته بماند!

رویترز

در گزارشی که خبرگزاری رویترز درباره نخستین مواضع آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای پس از انتخاب به عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران منتشر کرده، تأکید شده است که ایشان در اولین پیام خود اعلام کرده‌اند ایران انتقام خون شهدا را خواهد گرفت، تنگه هرمز همچنان بسته خواهد ماند و پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف قرار خواهند گرفت.

در این گزارش آمده است که رهبر انقلاب در سخنان خود تصریح کرده‌اند ایالات متحده باید پایگاه‌های نظامی خود در منطقه را تعطیل کند؛ در غیر این صورت ایران به حملات خود علیه این پایگاه‌ها ادامه خواهد داد. ایشان همچنین تأکید کرده‌اند که تنگه هرمز که یکی از مهم‌ترین مسیرهای انتقال انرژی جهان محسوب می‌شود، برای اعمال فشار بر دشمنان ایران همچنان بسته باقی خواهد ماند.

رویترز در ادامه گزارش خود به تأثیرات گسترده جنگ بر بازار انرژی جهانی اشاره کرده و نوشته است که بسته شدن تنگه هرمز که حدود یک‌پنجم نفت جهان از آن عبور می‌کند، باعث اختلال بی‌سابقه در عرضه انرژی و افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی شده است.

بر اساس این گزارش، رویترز بیش از هر بخش دیگری از پیام رهبر انقلاب روی سه محور تمرکز کرده است:

  • بسته نگه داشتن تنگه هرمز به عنوان اهرم فشار علیه دشمنان
  • تهدید پایگاه‌های آمریکا در منطقه
  • تأکید بر انتقام خون شهدا و ادامه مقاومت

جهان در بهت اولین سخنرانی رهبر انقلاب؛ تنگه هرمز باید بسته بماند!

ان بی سی نیوز

در گزارش NBC News آمده است که رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده‌اند تنگه هرمز باید همچنان بسته باقی بماند؛ موضعی که به گفته این رسانه در تقابل با درخواست‌های ترامپ و فشار بازارهای جهانی برای بازگشایی این مسیر حیاتی تجارت نفت قرار دارد.

به نوشته NBC، در پیام نخست رهبر انقلاب تصریح شده است: «اهرم مسدود کردن تنگه هرمز همچنان باید مورد استفاده قرار گیرد.» این رسانه همچنین یادآور شده است که حدود یک‌پنجم نفت جهان از مسیر تنگه هرمز عبور می‌کند و اختلال در این مسیر باعث افزایش شدید قیمت نفت در بازارهای جهانی شده است.

در ادامه این گزارش آمده است که رهبر ایران در عین حال تأکید کرده‌اند ایران خواهان روابط دوستانه با همسایگان خود است، اما در صورت ضرورت به هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی در منطقه ادامه خواهد داد. NBC همچنین نوشته است که این اظهارات نخستین مواضع رسمی رهبر جدید ایران پس از انتخاب ایشان چهار روز پیش محسوب می‌شود.

در این گزارش نیز مهم‌ترین محورهایی که برجسته شده عبارت‌اند از:

  • تأکید بر ادامه بسته ماندن تنگه هرمز
  • تأثیر این تصمیم بر بازار جهانی نفت
  • تقابل این موضع با درخواست‌های ترامپ برای بازگشایی مسیر نفت
  • تأکید ایران بر حمله به پایگاه‌های نظامی در منطقه در عین اعلام دوستی با همسایگان

به طور کلی، همانند دیگر رسانه‌های غربی، این گزارش NBC نیز بیشترین تمرکز خود را بر موضوع تنگه هرمز و پیامدهای اقتصادی و امنیتی آن برای جهان قرار داده است.

جهان در بهت اولین سخنرانی رهبر انقلاب؛ تنگه هرمز باید بسته بماند!

گاردین

در پوشش نخستین پیام رهبر انقلاب روزنامه گاردین نوشته است که رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران در اولین مواضع عمومی خود خواستار حفظ وحدت ملی در داخل ایران شده و در عین حال هشدار داده‌اند که پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه باید تعطیل شوند، در غیر این صورت هدف حمله قرار خواهند گرفت.

در این گزارش همچنین تأکید شده است که رهبر ایران اعلام کرده‌اند تنگه هرمز برای اعمال فشار بر دشمنان ایران همچنان بسته خواهد ماند. به نوشته گاردین، متن این پیام از طریق تلویزیون دولتی ایران توسط یک گوینده خبر قرائت شده است.

گاردین در ادامه به این نکته اشاره می‌کند که در این پیام همچنین تأکید شده ایران خواهان روابط خوب با کشورهای همسایه است و از آن‌ها خواسته شده پایگاه‌های نظامی آمریکا را در خاک خود تعطیل کنند، زیرا هدف حملات ایران همان پایگاه‌ها هستند.

در این گزارش سه محور از پیام رهبر ایران بیشتر برجسته شده است:

  • ادامه بسته ماندن تنگه هرمز برای فشار بر دشمنان
  • هشدار درباره تعطیلی پایگاه‌های آمریکا در منطقه
  • تأکید همزمان بر روابط دوستانه با کشورهای همسایه

در مجموع، گاردین نیز مانند بسیاری از رسانه‌های غربی بخش مربوط به تنگه هرمز و تهدید پایگاه‌های آمریکا را مهم‌ترین پیام راهبردی این سخنان دانسته است.

بی بی سی انگلیسی

در گزارش بی‌بی‌سی انگلیسی آمده است که ایران همچنان به مسدود نگه داشتن تنگه هرمز به عنوان یکی از مهم‌ترین مسیرهای کشتیرانی و انتقال نفت در جهان ادامه خواهد داد.

بی‌بی‌سی همچنین نوشته است که رهبر جدید ایران از زمان انتخاب تاکنون در انظار عمومی دیده نشده است.

این رسانه در ادامه گزارش خود به تحولات میدانی جنگ نیز اشاره کرده و نوشته است که چند کشتی باری دیگر در خلیج فارس هدف حمله قرار گرفته‌اند که به گفته رسانه‌های ایرانی، دست‌کم یکی از این حملات توسط نیروهای ایرانی انجام شده است. همچنین بی‌بی‌سی به ادامه حملات آمریکا و اسرائیل به تهران و برخی نقاط منطقه و نیز درگیری‌ها در لبنان اشاره کرده است.

در این گزارش بیشترین تأکید بر این موارد بوده است:

  • ادامه بسته ماندن تنگه هرمز در پیام رهبر جدید ایران
  • تأثیر جنگ بر امنیت کشتیرانی و حملات به کشتی‌ها در خلیج فارس
  • ادامه درگیری‌ها و حملات متقابل در منطقه
  • گمانه‌زنی رسانه‌ای درباره دیده نشدن رهبر جدید در انظار عمومی

بی‌بی‌سی نیز مانند دیگر رسانه‌های غربی بخش مربوط به تنگه هرمز و پیامدهای امنیتی آن برای کشتیرانی و بازار انرژی را برجسته‌ترین محور پیام رهبر ایران دانسته است.

وای نت اسرائیل

رسانه اسرائیلی Ynet News در گزارشی درباره اولین پیام رهبر جدید ایران تأکید کرده است که ایشان با لحنی انتقام‌جویانه و نظامی پیام خود را صادر کرده و وعده داده که انتقام خون شهدا ادامه خواهد داشت. به گزارش این رسانه، آیت الله خامنه‌ای همچنین تهدید کرده است که حملات ایران علیه آمریکا، اسرائیل و کشورهای حاشیه خلیج فارس ادامه خواهد یافت.

بر اساس این گزارش، رهبر جدید ایران بر ادامه بسته ماندن تنگه هرمز تأکید کرده و آن را به عنوان ابزار فشار بر دشمنان ایران معرفی کرده است. Ynet خبر داده که این اقدام می‌تواند مسیر جهانی نفت را تحت تاثیر قرار دهد و به عنوان یک اهرم نظامی و اقتصادی عمل کند.

این رسانه همچنین به نقش متحدان منطقه‌ای ایران اشاره کرده و نوشته است که آیت الله خامنه‌ای از حزب‌الله لبنان، مقاومت عراق و حوثی‌های یمن تقدیر کرده و آنها را «بهترین فرزندان ایران» توصیف کرده است. طبق گزارش Ynet، رهبر جدید ایران از مردم خواسته در راهپیمایی روز قدس شرکت کنند تا نشان دهند که مقاومت و حضور مردم عامل بازدارنده در برابر دشمن است.

 Ynet به اقدامات بازدارنده ایران اشاره کرده و گزارش داده که رهبر جدید ایران خواهان دریافت غرامت از دشمنان است و در صورت امتناع، تهدید به نابودی اموال آنها کرده است.

در مجموع، این رسانه به عنوان یکی از رسانه های دشمن، تأکید کرده که پیام رهبر انقلاب پیامی تهدیدآمیز و نظامی با تمرکز بر انتقام، قدرت بازدارنده و اتحاد محور مقاومت در منطقه بوده و این نشان میدهد چنین سخنانی چطور باعث نگرانی اسرائیل و کشورهای غربی شده است.

وال استریت ژورنال

وال استریت ژورنال نوشت در اولین بیانیه رسمی خود پس از انتصاب، آیت الله  سید مجتبی خامنه‌ای اعلام کرد که ایران تنگه هرمز را بسته نگه می‌دارد و حملات به مسیرهای حیاتی نفتی و آب‌های اطراف آن ادامه خواهد یافت. وال استریت ژورنال گزارش داده که این تصمیم در پی افزایش حملات اخیر به کشتی‌ها در خلیج فارس و آب‌های عراق اتخاذ شده است، از جمله دو نفتکش خارجی که آتش گرفتند و نشت نفت داشتند.

آیت الله خامنه‌ای همچنین احتمال باز کردن جبهه‌های جدید در جنگ را مطرح کرده و تأکید کرده که این اقدامات تاکنون باعث بزرگ‌ترین اختلال تاریخی در عرضه جهانی نفت شده است. این رسانه نوشته است که قیمت نفت بار دیگر از ۱۰۰ دلار فراتر رفته و حتی با وجود آزادسازی ۱۷۲ میلیون بشکه از ذخایر اضطراری آمریکا، نوسانات ادامه دارد.

این رسانه همچنین به پیامدهای انسانی جنگ پرداخته و نوشته است که حدود ۳.۲ میلیون نفر در ایران تاکنون آواره داخلی شده‌اند.

تمرکز اصلی گزارش:

  • بسته ماندن تنگه هرمز و استفاده از آن به عنوان ابزار فشار منطقه‌ای و اقتصادی.
  • افزایش حملات به کشتی‌ها و مسیرهای نفتی و اختلال در عرضه جهانی انرژی.
  • اشاره به پیامدهای جنگ برای مردم و آوارگان داخلی.
  • هشدار ضمنی به آمریکا و اسرائیل و تأکید بر قدرت بازدارنده ایران و تهدید به گسترش جبهه‌های جنگ.

رویانیوز اردن

در گزارشی که رویانیوز اردن  منتشر کرده، تأکید شده است که ایشان در اولین مواضع رسمی خود پیام‌هایی صریح درباره ثبات داخلی ایران و تحولات امنیتی منطقه مطرح کرده‌اند. در این گزارش آمده است که رهبر جدید ایران تأکید کرده‌اند جمهوری اسلامی تلاش‌ها برای ایجاد تفرقه و تجزیه کشور را خنثی کرده است و وحدت داخلی ملت ایران در برابر این طرح‌ها ایستادگی کرده است. ایشان همچنین هشدار داده‌اند که اگر حملات علیه ایران ادامه یابد، هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه ادامه خواهد داشت.

رویانیوز در ادامه می‌نویسد که رهبر ایران اعلام کرده‌اند برخی حملات علیه ایران از پایگاه‌های نظامی مستقر در کشورهای همسایه انجام شده و واکنش تهران در برابر این تهدیدها اقدامی دفاعی و ضروری محسوب می‌شود. در عین حال در این پیام تأکید شده است که ایران همچنان به دنبال روابط دوستانه با کشورهای همسایه است، مشروط بر آنکه خاک این کشورها به محل استقرار پایگاه‌های دشمن برای حمله به ایران تبدیل نشود.

این رسانه منطقه‌ای بیشتر بر این بخش‌ها از پیام رهبر ایران تمرکز کرده است:

  • تأکید بر وحدت داخلی ایران و ناکام ماندن طرح‌های تجزیه کشور
  • هشدار درباره ادامه حمله به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه
  • توصیف پاسخ‌های ایران به عنوان اقدامی دفاعی
  • اعلام آمادگی برای روابط دوستانه با کشورهای همسایه در صورت عدم استفاده از خاک آن‌ها علیه ایران

برخلاف بسیاری از رسانه‌های غربی که بیشتر بر موضوع تنگه هرمز تمرکز کرده‌اند، رویانیوز در گزارش خود بیشتر بر محور وحدت داخلی ایران و پیام‌های امنیتی خطاب به پایگاه‌های آمریکا در منطقه تأکید کرده است.

المنار لبنان

شبکه المنار به نخستین بیانیه رسمی آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای پس از انتخاب ایشان به عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران اشاره کرده است. در این گزارش آمده است که رهبر انقلاب اعلام کرده‌اند ایران با هوشیاری و اقدامات قهرمانانه خود دشمنان را از تسلط بر کشور بازداشته و امنیت وطن را حفظ کرده است.

در کل، المنار بیشتر بر بعد مقاومت و مقابله با دشمنان خارجی و حفظ تمامیت ایران در پیام رهبر جدید تأکید کرده و تمرکز خود را بر وجه قهرمانانه و امنیتی این بیانیه گذاشته است.

این رسانه همچنین پیام را در چارچوب مقاومت در برابر دشمنان خارجی پوشش داده و تأکید می‌کند که ایران اکنون نه‌فقط دفاع می‌کند بلکه فعالانه در برابر تهدیدها می‌ایستد. این نگاه رسانه‌ای منطبق با رویکرد رسانه‌های محور مقاومت است، که در تحلیل‌ها و گزارش‌های خود پیام رهبر جدید ایران را به عنوان پیامی قاطع، مقاومتی و امنیت‌محور منعکس می‌کنند.

المسیره یمن

در گزارش المسیره تأکید شده است که رهبر جدید ایران شجاعت و پایمردی یمن در دفاع از مردم مظلوم غزه و محور مقاومت را ستایش کرده است و آن را بخشی از ارزش‌های انقلاب اسلامی و حمایت از مستضعفان منطقه دانسته است.

محورهای کلیدی گزارش المسیره به این شرح است:

  • ستایش از نیروهای مقاومت و ایران: رهبر جدید ایران از نیروهای مسلح خود و مجاهدان جبهه مقاومت به دلیل جلوگیری از تقسیم کشور و حفظ وحدت ملی تشکر کرده است.
  • تأکید بر استمرار سیاست‌های امنیتی و دفاعی: رهبر انقلاب اسلامی ایران اعلام کرده است که تنگه هرمز همچنان بسته خواهد ماند و استفاده از پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به عنوان اهداف مشروع ادامه دارد. عملیات ایران صرفاً پایگاه‌ها را هدف قرار می‌دهد و تا انتقام خون شهدا کامل نشود، ادامه خواهد یافت.
  • پیام مقاومت و هماهنگی با متحدان: رهبر ایران تأکید کرده که همکاری میان کشورهای محور مقاومت، از جمله حزب‌الله لبنان و مقاومت عراق، مسیر خنثی‌سازی فتنه صهیونیستی را کوتاه می‌کند.
  • حمایت از ملت و تأکید بر حضور اجتماعی: آیت الله حسینی خامنه‌ای از حضور مؤثر مردم در میادین و مراسمی مثل روز قدس به عنوان عنصر قدرت برای شکست دشمن یاد کرده و بر ضرورت حفظ وحدت اجتماعی و نقش هر فرد در دفاع از وطن تأکید کرده است.
  • روابط با همسایگان: ایران همچنان به روابط دوستانه با کشورهای همسایه پایبند است، مشروط بر اینکه خاک آنها برای حمله به ایران استفاده نشود.

بر خلاف رسانه‌های غربی که بیشترین تمرکز خود را بر تنگه هرمز و فشار اقتصادی به جهان و پایگاه‌های آمریکا گذاشته‌اند، المسیره یمن بیشتر بر بعد مقاومت، هماهنگی با متحدان، دفاع از مردم مظلوم منطقه و وحدت داخلی ایران تمرکز کرده است و پیام رهبر جدید را به عنوان نمادی از شجاعت، ایستادگی و دفاع مشروع از کشور و ملت پوشش داده است.

المیادین لبنان

المیادین نوشت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای، سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران، در اولین پیام عمومی خود پس از انتصاب، اعلام کرد که ایران انتقام خون شهیدان خود را ادامه خواهد داد و تنگه هرمز را بسته نگه خواهد داشت. او تأکید کرد که حملات ایران تنها علیه پایگاه‌های نظامی دشمنان، به ویژه پایگاه‌های آمریکا در منطقه، انجام می‌شود و به کشورهای همسایه توصیه کرد اجازه ندهند که پایگاه‌های خارجی به نقاط حمله علیه ایران تبدیل شوند.

آیت الله خامنه‌ای با یادکرد از پدر شهیدش، حضرت آیت‌الله علی خامنه‌ای، و نیز همسر و خواهرش که در جریان جنگ شهید شدند، پیام خود را با تجدید پیمان با مسیر مقاومت و حفظ حاکمیت ملی آغاز کرد. او به خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ تسلیت گفت و وعده درمان رایگان و حمایت‌های اضافی برای مجروحان داد. رهبر جدید همچنین بر حضور مردمی فعال در میادین و خیابان‌ها، به‌ویژه در مراسم روز قدس، تأکید کرد و آن را عامل مهم مقاومت ملی در زمان جنگ دانست. 

در بخش منطقه‌ای، آیت الله خامنه‌ای از جبهه مقاومت قدردانی کرد و نام گروه‌هایی مانند انصارالله یمن، حزب‌الله لبنان و مقاومت عراق را به عنوان متحدان اصلی ایران ذکر نمود و همکاری آنها را عامل کوتاه کردن دست دشمن خواند.

ایشان در پایان تأکید کرد که بخش محدودی از انتقام شهیدان تاکنون عملی شده اما تا تحقق کامل ادامه خواهد یافت و تنگه هرمز به عنوان ابزار راهبردی بازدارنده و فشار بر دشمنان به کار گرفته خواهد شد.

تمرکز اصلی گزارش:

  • انتقام از خون شهیدان و ادامه مقابله با دشمنان (آمریکا و اسرائیل).
  • بسته ماندن تنگه هرمز به عنوان ابزار راهبردی و فشار اقتصادی.
  • حملات محدود به پایگاه‌های نظامی و نه کشورهای همسایه.
  • تأکید بر حضور مردمی و مشارکت در مراسم روز قدس.
  • ستایش جبهه مقاومت و نقش متحدان منطقه‌ای ایران.

به گزارش ایمنا،  بررسی رسانه‌های خارجی، از رسانه‌های غربی و رسانه‌های دشمن گرفته تا رسانه‌های نزدیک به محور مقاومت، نشان می‌دهد که اولین سخنرانی سید مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید انقلاب اسلامی، مایه قوت قلب دوستان ایران در سراسر جهان و همزمان رعب و وحشت دشمنان شده است. پیام روشن، مقتدرانه و متمرکز بر خطوط قرمز ملی، بسته ماندن تنگه هرمز و دفاع از خون شهیدان، تصویری از ایران قوی، متحد و هوشیار به نمایش گذاشته و واکنش‌های جهانی آن، اهمیت و تأثیرگذاری این نخستین سخنرانی تاریخی را به‌خوبی آشکار می‌کند.

کد خبر 955611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.