لزوم تسریع روند ارزیابی خسارت‌های منازل مسکونی در کرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: پنج کارگروه تخصصی پس از حملات وحشیانه دشمن صهیونیستی-آمریکایی تشکیل شده است و فرآیند ارزیابی خسارت‌های واحدهای مسکونی و تجاری آسیب‌دیده آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز_ چهارشنبه بیستم اسفند_ در بازدید میدانی از مناطق آسیب دیده که با حضورمعاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه و مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صورت گرفت، اظهارکرد: بیش از ۹۰ درصد مناطقی که هدف حملات قرار گرفته، مسکونی هستند که این امر نشان‌دهنده تخریب و آسیب زدن عمدی دشمن به اماکن غیرنظامی است.

وی با اشاره به فعال شدن پنج کارگروه استانی پس از شرایط جنگی، افزود: یکی از مهمترین این کارگروه‌ها، کارگروه ارزیابی و برآورد خسارت منازل مسکونی و تجاری است که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان متولی اصلی آن، از روز دوم جنگ کار خود را آغاز کرده است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه قریب به ۵۰ اکیپ ارزیاب در مناطق مختلف استان تشکیل شده و کار ارزیابی را دنبال می‌کنند، گفت: نکته حائز اهمیت این است که بیش از ۹۰ درصد مناطق آسیب‌دیده، مسکونی هستند که این مسئله نشان می‌دهد دشمن با وجود فضاسازی و ادعاهای رسانه‌ای مبنی بر هدف قرار دادن صرف نقاط نظامی، اماکن غیرنظامی و مردم بیگناه را به شدت مورد هجمه قرار می‌دهد. دانش آموزان معصوم مدرسه میناب نمونه بارز آن است.

حبیبی در ادامه با اشاره به بازدید امروز از روند ارزیابی خسارت‌ها، تصریح کرد: همانطور که مشاهده کردید، مکان‌های آسیب‌دیده کاملاً مسکونی بودند و مردم عزیز درون خانه‌های خود در حال استراحت بودند که مورد هجمه و حمله دشمن جنایتکار قرار گرفتند. البته نیروهای مسلح ما با توان و اقتدار بیشتری به این حملات پاسخ خواهند داد.

وی با تأکید بر اینکه ارزیابی‌ها توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به صورت شناسنامه‌دار انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: تمام کارت‌های ارزیابان دارای اعتبار بوده و به منازل و واحدهای مسکونی و تجاری خسارت‌دیده مراجعه می‌کنند. تلاش ما این است که در سریع‌ترین زمان ممکن، برآورد خسارت‌ها انجام و فرآیند تامین اعتبار و بازسازی آغاز شود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به مواردی که خسارت جزئی دارند، گفت: برای مواردی مانند شکستن شیشه یا آسیب‌های جزئی که امکان تعمیر و بازسازی توسط خود مالکین وجود دارد، تاکید شده که حتی پیش از ارزیابی، خودشان کار را آغاز کنند تا بتوانند هرچه سریعتر ساکن شوند و مشکلی برای آنها ایجاد نشود.

حبیبی در پایان تأکید کرد: مجموعه ستاد ارزیابی و بازسازی استان به صورت مستمر و حتی در روزهای تعطیل فعال است و تلاش می‌کنیم هرچه سریع‌تر فرآیند تعمیر و بازسازی را نهایی کنیم و در مواردی که تخریب کامل صورت گرفته، نسبت به ساخت واحدهای جدید اقدام شود.

کد خبر 955368

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.