به گزارش خبرگزاری ایمنا، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با صدور اطلاعیهای از برگزاری راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس در این شهر خبر داد.
بر اساس این اطلاعیه، راهپیمایی روز جهانی قدس روز جمعه ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۰ صبح در میدان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) اصفهان آغاز خواهد شد و شرکتکنندگان در این آیین با آرمان آزادی قدس شریف تجدید عهد میکنند.
در این مراسم همچنین حاج سید رضا نریمانی با اجرای برنامه و نوای حماسی همراهیکننده راهپیمایان خواهد بود.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان اعلام کرده است به منظور تسهیل حضور شهروندان، استفاده از حملونقل عمومی در روز برگزاری راهپیمایی رایگان خواهد بود؛ بر این اساس، فعالیت خطوط مترو از ساعت ۸ تا ۱۵ و ناوگان اتوبوسرانی از ساعت ۶ تا ۱۵ در خدمت شهروندان قرار دارد.

نظر شما