درخواست تعلیق رژیم متجاوز صهیونیستی و آمریکا از فیزو

رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در نامه‌ای از فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های دانشگاهی (فیزو) خواستار تعلیق آمریکا و رژیم متجاوز از حضور در میدان‌های ورزش بین‌المللی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، دکتر رضا نوری رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی طی مکاتبه ای با فیزو فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های دانشگاهی و در راستای اصول اصلی منشور المپیک، چشم‌انداز فیزو و مسئولیت اخلاقی جامعه جهانی ورزش؛ ضمن اشاره به شهدای دانشجو و ورزشکار در جنگ تحمیلی، خواستار محکوم کردن و تعلیق متجاوزان از ورزش بین‌الملل شد.

این نامه که برای فیزو؛ فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های دانشگاهی ارسال شده است، هم‌زمان به کشورهای مختلف اروپایی اسپانیا، کرواسی، مجارستان، سوئیس، آسیای میانه و آسیای جنوب شرق و… هم ارسال شده است.

در متن این نامه آمده است:

«با اراده‌ای استوار، در پی تجاوز بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی اسرائیل و ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌کنیم که بمباران تهران و استان‌های مختلف که متأسفانه منجر به شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی گردید، نقاب از چهره مدعیان دروغین دموکراسی و حاکمیت قوانین بین‌المللی فروافکنده و آن‌ها را رسواتر ساخت. این تلفات آسیب جانبی نیست؛ این جنایات جنگی هدفمند علیه مردم بی‌دفاعی است که از آن بین تاکنون ورزشکاران و ۱۱ دانشجو نیز به شهادت رسیده‌اند.

علاوه‌بر این، این حملات تخریب قابل توجهی در زیرساخت‌های ورزشی ما ایجاد کرده‌اند؛ اماکنی که زمانی مامن صلح و توسعه بودند.

از فیزو و تمام نهادهای بین‌المللی می‌خواهیم که در سمت درست تاریخ بایستند. صدای مردم، ورزشکاران و دانشجویان ایرانی باشید که قربانی تروریسم شده‌اند.

منتظر اقدام قاطع شما در محکومیت این توحش هستیم.

این اقدام خصمانه و تجاوز به تمامیت ارضی ایران در تضاد روشن با منشور ملل متحد، قوانین بین‌المللی و ارزش‌های صلح و امنیت ملی است. مگر نه این است که ورزش باید از تجاوز، جنگ، و خشونت سیاسی دور بماند.

از فیزو درخواست می‌کنیم؛ حملات وحشیانه آمریکا و رژیم غاصب را محکوم کرده و این دو را از تمام رویدادهای بین‌المللی تعلیق کنند.

انتظار داریم فیزو بیانیه رسمی در محکومیت خشونت و اقدامات نظامی غیرقانونی رژیم صهیونیست و امریکا علیه ایران و نمایش هم‌بستگی با ورزشکاران ایرانی و همه قربانیان خشونت در دفاع از شان انسانی، صلح و و اصول المپیزم را صادر نماید. رژیمی که به کشتار ورزشکاران پرداخته و اماکن ورزشی را وحشیانه تخریب میکند جایگاهی در جامعه ورزشی ندارد. همیشه به‌طور شعارگونه شنیده‌ایم که ماهیت ورزش توسعه صلح و هم‌بستگی است، اما در زمان وقوع این جنایات هیچ واکنشی از جامعه جهانی ورزش نمی‌بینیم.»

کد خبر 955112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.