دشمن در محاسبات خود درباره آینده نظام دچار اشتباه شد

نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حوادث اخیر و توطئه‌های دشمنان برای ضربه زدن به استمرار حرکت انقلاب اسلامی گفت: دشمن در محاسبات خود درباره آینده نظام دچار اشتباه شد.

آیت‌الله سید محسن طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: دشمن تمام توان خود را به کار بست تا مایه ناامیدی ایجاد کند، اما آنچه امروز شاهد هستیم، مایه امیدواری رهبر ما و ملت بزرگ ایران است.

وی افزود: دشمن با فتنه‌گری‌های خود گمان می‌کرد می‌تواند مانع از ادامه راه امامت و انقلاب شود، اما ملت هوشیار ما با حضور در صحنه، پاسخ این زیاده‌خواهی‌ها را دادند.

نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمن حتی از شهادت عزیزان انقلاب برای رسیدن به مقاصد شوم خود بهره‌برداری می‌کند، گفت: مرگ بر آمریکا تنها یک شعار نیست، بلکه تبلور خشم ملتی است که در برابر تهدیدها، مستحکم‌تر از قبل در صحنه حضور پیدا کرده و بر میثاق خود با ولایت و آرمان‌های انقلاب پایبند است.

وی با اشاره به حوادث اخیر در شهر مقدس قم و تصمیم‌گیری‌های حساس در نهادهای حاکمیتی افزود: ملت ما از سراسر کشور همگام با تصمیمات سرنوشت‌ساز، وفاداری خود را به اثبات رساندند.

طاهری تصریح کرد: دشمن باید بداند که اگر چنانچه حتی نمایندگان خبرگان را به شهادت برسانند، ما غمی نخواهیم داشت، چرا که یقین داریم با حضور این مردم در کنار امام و رهبری، انقلاب مسیر خود را با قدرت ادامه خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: امروز سرنوشت انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت بیش از هر زمان دیگری به هم گره خورده است. دشمن نخواهد توانست درباره آینده این انقلاب تصمیمی خارج از اراده ملت بگیرد.

نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: ما با اطمینان خاطر و در کنار یکدیگر، حافظ میراث شهدا خواهیم بود و اجازه نخواهیم داد کوچک‌ترین خللی در مسیر حرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایجاد شود.

کد خبر 955013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.