رمز پیروری این انقلاب و ماندگاری آن وحدت و یکپارچگی است

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان گفت: رهبر شهیدمان هیچ گاه به استکبار جهانی باج نداد و با شهادت خود اثبات کرد که تا پای جان نسبت به آرمان‌های متعالی نظام ایستاده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدنبی موسوی فرد امروز _جمعه پانزدهم اسفند_ در خطبه‌های آیین سیاسی عبادی نماز جمعه اهواز که در بلوار آیت الله بهبهانی برگزار شد اظهار کرد: مصیبت شهادت رهبر عزیزمان اگرچه سخت است اما ملت ایران در طول این مسیر داغ های بسیاری دیده و همچنان استوار و محکم ایستاده است.

وی با بیان اینکه بزرگترین مصیبت و داغ بعد از شهادت ائمه، شهادت قائد امت است افزود: ماموریت انقلاب اسلامی از روز اول تا به امروز، زمینه سازی ظهور مهدی موعود است و این مسیر همچنان ادامه دارد.

امام جمعه اهواز: رهبر شهیدمان هیچ گاه به استکبار جهانی باج نداد و با شهادت خود اثبات کرد که تا پای جان نسبت به آرمان های متعالی نظام ایستاد. ایشان برای توسعه و اقتدار ایران اسلامی، کشور را به آمادگی نظامی حداکثری رساند تا ملت بتواند در مقابل دشمن مقاومت کند.

حجت‌السلام وابمسلمین موسوی‌فرد نفرت و مبارزه با طاغوت را از نشانه‌های رهبر شهیدمان دانست و تاکید کرد: حرف اول و اخر ما "هیات من الذله" است و هیچگاه پای میز مذاکره نخواهیم نشست. امت اسلامی حتی به قیمت ازدست دادن رهبرش از ایدئولوژی خود دست برنخواهد داشت، این امت صاحب دارد و آن کسی که قلب مردم را با هم پیوند می‌زند امام عصر (عج) است.

وی تاکید کرد: رمز پیروری این انقلاب و ماندگاری آن وحدت و یکپارچگی است و هر تصمیمی که مجلس خبرگان می‌گیرد همه ما باید مطیع باشیم، اگر خیابان را خالی بگذاریم آن وقت خیابان ها به صحنه آشوب کشیده می شود بنابراین مردم باید تا انتها پای انقلاب‌شان باشند و تا آخرین قطره خون اجازه ندهیم که دشمن شادمان شود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: تنها راه باقی مانده برای حفظ ایران اسلامی و تمامیت ارزی کشور، حضور سازمان یافته و مستمر مردم ایران اسلامی است. امروز صف حسینیان و یزیدیان جدا است و باید بدانیم که اکنون روز حماسه است، اگرچه امروز موشک‌های ما از جمله خرمشهر چهار ایادی کفر را ویران کرده است اما مهمتر از همه چیز حضور مردم در میدان است.

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد گفت: آتش بس زمانی پذیدفتنی است که امنیت ایران در منطقه فراهم شود و تنها راهکار پایان جنگ این است که چیزی به نام اسرائیل روی زمین وجود نداشته است و منطقه از وجود سربازان آمریکایی خالی شود.

کد خبر 953958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.