سرمربی پرسپولیس: آرزوی آرامش برای ایران دارم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس اولین واکنش خود نسبت به اتفاقات رخ داده در کشورمان پس از جنگ تحمیلی را در صفحه شخصی خود نوشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، با شروع جنگ تحمیلی و شرایط ویژه منطقه خاورمیانه، مربیان و بازیکنان پرسپولیس با هماهنگی این باشگاه از کشور خارج شدند و قرار است با رسیدن به ثبات در منطقه و از سرگیری مسابقات ورزشی، مربیان و بازیکنان پرسپولیس دوباره به ایران برگردند.

در همین رابطه اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس که به برزیل رفته با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود به اتفاقات رخ داده در ایران واکنش نشان داد.

ویرا در صفحه شخصی خود نوشته که «بابت تمام حمایتی که از سوی باشگاه پرسپولیس و هوادارانش دریافت کرده از آنها سپاسگزار است.» او همچنین ابراز امیدواری کرده که صلح و امنیت در همه جای دنیا به وجود بیاید.

کد خبر 953491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.