سهیمه آرد نانوایی‌های خوزستان افزایش پیدا کرد

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: یک هزار تن آرد به سهمیه واحدهای نانوایی استان افزوده شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، امید جهان‌نژادیان امروز _چهارشنبه دوازدهم اسفند_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: کمبودی در تامین و توزیع آرد برای واحدهای خبازی استان وجود ندارد ۱۵ کارخانه تولید آرد در حال تولید و توزیع محصول است.

وی با بیان اینکه سهمیه آرد اسفند واحدهای نانوایی استان در سامانه بارگزاری شده است، افزود: با تصویب کارگروه آرد و نان یک هزار تن آرد به سهمیه واحدهای خبازی استان افزده شده است و از طریق کارگروه‌های شهرستان‌ها به ریاست فرمانداری‌ها بین واحدهای نانوایی توزیع می‌شود.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان ادامه داد: با تاکید استاندار خوزستان در هر منطقه شهرداری دو واحد شبانه روزی برای پخت و توزیع نان راه اندازی خواهد شد و اتحادیه‌ها در حال معرفی واحدها هستند.

جهان‌نژادیان گفت: از دهه سوم اسفند سهمیه قال توجه‌ای به نام کشیک نوروزی و ایام پایانی سال به تمامی واحدهای خبازی استان اختصاص داده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در پخت و عرضه نان ضمن قطع سهمیه واحد نانوایی متخلف با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

کد خبر 953412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.