افزایش ساعات پخت ۵۰ نانوایی کشیک در گرگان

فرماندار شهرستان گرگان از افزایش ساعات پخت نانوایی‌های کشیک در این شهرستان خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، ۵۰ نانوایی کشیک در گرگان فعال می‌شوند.

علی نصیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: در گام نخست، ۲۸ نانوایی با حضور در فرمانداری هماهنگی‌های لازم را انجام دادند و با توجه به سهمیه آرد مناسبتی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، از امروز ساعت پخت نوبت عصر این واحدها افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در روزهای آینده نیز ۲۲ نانوایی دیگر به این مجموعه اضافه خواهند شد تا مجموع نانوایی‌های کشیک فعال در شهرستان به ۵۰ واحد برسد.

فرماندار گرگان گفت: اسامی نانوایی‌های کشیک به اطلاع شهروندان خواهد رسید و هر یک از این ۲۸ واحد در مرحله نخست، حدود یک تا یک‌ونیم ساعت به زمان پخت نوبت بعدازظهر خود اضافه می‌کنند.

نصیبی هدف از این اقدام را مدیریت صفوف نانوایی‌ها و تسهیل دسترسی شهروندان و مسافران به نان عنوان کرد و گفت: با تأمین سهمیه آرد مناسبتی و افزایش ساعات فعالیت، تلاش داریم از ازدحام و نگرانی احتمالی جلوگیری شود.

کد خبر 953353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.