تکذیب شایعه ترور یکی از مسئولان استان کردستان در سنندج‌

رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان کردستان خبر منتشر شده در یکی از کانال‌های مجازی با عنوان ترور یکی از مسئولان استان در شهر سنندج را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، علی اکبر ورمقانی اظهار کرد: یکی از کانال‌های مجازی شهر سنندج، امروز دوازدهم اسفند، خبری مبنی بر ترور هدفمند یکی از مسئولان استان در شهر سنندج منتشر کرد که این خبر از اساس کذب محض بوده و صحت ندارد.

وی از مردم عزیز استان کردستان خواست به شایعات و اخبار غیررسمی منتشر شده در فضای مجازی توجه نکنند و اخبار و اطلاعات موثق را تنها از طریق منابع رسمی و معتبر دریافت کنند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان کردستان و معاون استاندار تاکید کرد: شهروندان اخبار مربوط به استان را از رسانه‌های رسمی نظیر صدا و سیما و خبرگزاری‌ها پیگیری کنند تا از انتشار و بازنشر شایعات جلوگیری شود.

کد خبر 953300

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.