فراخوان اهدای خون؛ تأمین ذخایر خونی برای مجروحان حملات هوایی در شرایط جنگی

سرپرست امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان خوزستان با اعلام فراخوان اهدای خون به منظور تأمین ذخایر خونی، از عموم اعضا، داوطلبان، جوانان و امدادگران هلال احمر خوزستان خواست تا در کنار سایر گروه‌های مردم، به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کنند.

محسن شیخ علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به ضرورت تأمین ذخایر خونی، از عموم اعضا، داوطلبان، جوانان و امدادگران جمعیت هلال‌احمر خوزستان خواست تا برای اهدای خون اقدام کنند.

وی افزود: در پی حملات هوایی اخیر دشمن و بستری شدن مجروحان در بیمارستان‌ها، نیاز به فرآورده‌های خونی افزایش یافته است؛ و معاونت امور داوطلبان هلال احمر استان با هدف تقویت ذخایر خونی برای پاسخگویی به نیازهای درمانی در شرایط جنگی، این فراخوان فوری را صادر کرده است.

سرپرست امور داوطلبان هلال احمر خوزستان تصریح کرد: با توجه به شرایط حساس کنونی و ضرورت حفظ آمادگی کامل نظام سلامت، اهدای خون هر داوطلب می‌تواند مستقیماً جان یک هموطن مصدوم را نجات دهد؛ این اقدام در خط مقدم مسئولیت‌پذیری اجتماعی و انسانی ما قرار دارد.

علیزاده با تأکید بر اهمیت حضور گسترده مردم در این پویش اضطراری، عنوان کرد: امیدواریم با مشارکت حداکثری داوطلبان و عموم مردم در پایگاه‌های انتقال خون، بتوانیم ذخایر خونی مورد نیاز را به سرعت تأمین کنیم .

کد خبر 952947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.