وظیفه امروز ما حفظ وحدت است

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی گفت: حضرت آقا بسیار روی وحدت تاکید داشتند و اینک وظیفه ما داشتن وحدت است.

حجت‌الاسلام رضا نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: شهادت امام خامنه‌ای برای خودشان مبارک و برای ما سخت است؛ باید برای خودمان گریه کنیم که بدون مولا ماندیم.

وی افزود: مطمئن باشیم که ما در طرف حق ایستادیم؛ مقام معظم رهبری یک طرف قرار داشت و صاحبان پرونده جزیره شیطانی طرف دیگر هستند؛ حتی یزید شرارت اینها را نداشت.

امام جمعه بجنورد با تاکید بر اینکه غربال بزرگی در حال انجام است، گفت: در این غربال هر که ناخالصی داشته باشد، از قطار حقانیت خارج می‌شود.

حجت‌الاسلام نوری با اشاره به اینکه باید وحدت بین گروه‌ها، سلیقه‌ها و جناح‌ها وجود داشته باشد، گفت: حضرت آقا بسیار روی وحدت تاکید داشتند و اینک وظیفه ما داشتن وحدت است و باید خشم مقدس را داشته باشیم.

کد خبر 952569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.