ذخایر دارویی استان گلستان به میزان کافی تأمین است

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گلستان با تأکید بر استمرار ارائه خدمات در تمام سطوح درمانی گفت: علی‌رغم شرایط خاص کشور، تمام داروخانه‌ها و مراکز توانبخشی این جمعیت در سراسر استان فعال بوده و ذخایر دارویی استان به میزان کافی تأمین است.

مرتضی سلیمی در گفتگو با خبرنگار ایمنا در گلستان با تشریح تمهیدات این جمعیت برای تداوم پایداری خدمات سلامت اظهار کرد: خدمات‌رسانی به مردم در حوزه‌های حیاتی مثل درمان و دارو، خط قرمز ماست و هیچ‌گونه تعطیلی در مراکز درمانی و واحدهای توانبخشی هلال‌احمر گلستان نخواهیم داشت.

وی با اشاره به وضعیت داروخانه‌های این سازمان افزود: دو داروخانه اصلی هلال‌احمر در گرگان و داروخانه ای در گنبدکاووس طبق برنامه قبلی و بدون حتی یک ساعت وقفه فعال هستند. هماهنگی‌های لازم انجام شده تا مراجعان برای تأمین داروهای خود با هیچ مشکلی روبه رو نشوند.

مدیرعامل هلال‌احمر گلستان گفت: مراکز شیمی‌درمانی و بخش‌های مرتبط با بیماران خاص با تمام ظرفیت در حال فعالیت هستند و روند درمان این عزیزان طبق زمان‌بندی‌های قبلی به قوت خود باقی است.

به گفته وی، تمام واحدهای فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتاردرمانی در سطح استان مطابق روال همیشگی پذیرای مراجعان هستند.

سلیمی در پایان با رد هرگونه شایعه در خصوص کمبود دارو در استان تاکید کرد: خوشبختانه با تدابیر گرفته شده، ذخایر دارویی استان در وضعیت مطلوب و کافی قرار دارد. بیماران (اعم از عادی و خاص) هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین اقلام دارویی خود نداشته باشند؛ چرا که جمعیت هلال‌احمر با تمام توان در کنار مردم ایستاده است.

کد خبر 952548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.