فرزانه کلاهدوزان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا ضمن تسلیت شهادت سرافرازانه عالم ربانی، سالار شهیدان انقلاب اسلامی و سیدالشهدای منتظران و نائب بر حق حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، امام خامنهای رضوان الله علیه در ماه مبارک رمضان، به پیشگاه امام زمان ارواحنا فداه، امت اسلام، مراجع و علمای عظام و ملت بزرگ ایران اظهار کرد: خداوند متعال این روح مجاهد بزرگ و فرزند پاک حضرت زهرا سلام الله علیها را چون مقتدایش امیر مؤمنان علی علیه السلام در ماه مبارک رمضان پذیرفت و به فیض شهادت نائل ساخت.
وی افزود: اقدام مجرمانه و تروریستی دولتهای خبیث آمریکا و رژیم صهیونی، نقض موازین آشکار دینی، اخلاقی، حقوقی و عرفی است؛ این شهادت ملت ما را در استمرار راه نورانی امام خامنهای عزیز مصممتر خواهد کرد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه استقامت جزو دین و باور ما است، خاطرنشان کرد: ما پیرو امام حسین(ع) هستیم، محکم ایستادهایم و دفاع میکنیم؛ این انقلاب به انقلاب حضرت مهدی(عج) متصل میشود، ما منتظر ظهور منجی هستیم، پای انقلاب و آرمانهای آن ایستادهایم.
کلاهدوزان با بیان اینکه حضرت آیتالله خامنه ای به هرچه ایمان داشتند، عمل میکردند و اعتقاد ایشان راسخ بود؛ ایشان برای تمام امت اسلامی همچون یک پدر بودند، تصریح کرد: ما یتیم شدیم، اما حضرت صاحبالزمان(عج) را داریم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیاز به اتحاد میان مردم داریم، باید از کشورمان دفاع کنیم، اجازه نمیدهیم یک وجب از این خاک به دست نااهلان بیفتد، طبق فرموده سردار سلیمانی«جمهوری اسلامی ایران حرم است و ما وظیفه داریم از آن دفاع کنیم، برای شرایط سخت آمادهایم تا تمام ارکان انقلاب را حفظ و ادامه دهیم».
نظر شما