پاسخ به تجاوز باید کوبنده و بدون معطلی باشد

تولیت حرم شاهچراغ (ع) ضمن محکومیت مشارکت آمریکا و اسرائیل در حمله به ایران، گفت: پاسخ جمهوری اسلامی مبتنی بر اصل قرآنی مقابله به مثل است و این بار باید هزینه سنگینی بر متجاوز تحمیل شود، به‌طوری که محاسبه دشمن به هم بخورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری در محفل جزءخوانی قرآن کریم در حرم مطهر شاهچراغ (ع) ضمن محکوم کردن تجاوز ارتش جنایتکار آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی به میهن اسلامی، به تحلیل این رویداد از منظر قرآنی و انقلابی پرداخت.

وی با اشاره به خوی خبیث و شیطانی این دو رژیم سفاک، افزود: امام خمینی (ره)، ۵۰ سال پیش درباره شعار اصلی انقلاب اسلامی مبنی بر جنایتکار بودن سردمداران کاخ سفید به وضوح سخن گفتند؛ البته همان زمان بعضی‌ها باورشان نمی‌شد و برخی هم به شکلی دشمنی‌های استکبار را سفیدشویی می‌کردند، ولی امروز کسی نمی‌تواند انکار کند شیطان و قدرت پلید استعماری از آن طرف دنیا به سمت دیگر دنیا لشکرکشی و با کمال وقاحت اعلام می‌کند که ما در حمله به ایران مشارکت داریم.

تولیت حرم شاهچراغ (ع) گفت: این چنگ و دندان نشان‌دادن و انجام این جنایت شیطانی، برای مردم ایران و جهان مؤید حقانیت عینی و قطعی شعارهای انقلاب است؛ دلیل این که مردم ما از روز اول انقلاب اسلامی، مرگ بر آمریکا گفتند، همان چیزی است که امروز شاهد آن هستیم.

کلانتری با بیان اینکه پاسخ ما به حملات بر اساس قرآن است، به آیه ۱۹۴ سوره بقره استناد کرد: «فَمَنِ اعْتَدَی عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَی عَلَیْکُمْ»؛ پس هر که بر شما تعدی کرد، شما هم به مثل آن بر او تعدی کنید.

وی افزود: مقابله به مثل در جنگ تحمیلی، بر اساس همین نص صریح قرآن صورت می‌گرفت؛ یعنی موشک در جواب موشک، شهر در مقابل شهر، پالایشگاه در مقابل پالایشگاه و به تعبیر تورات، چشم در مقابل چشم، بینی در مقابل بینی، گوش در مقابل گوش، و در قرآن کریم هم همین آمده است؛ این آیه پیام خیلی زیبایی دارد و این متن حرکت جمهوری اسلامی در چهل و هفت سال گذشته بوده است.

تولیت حرم شاهچراغ (ع) با تاکید بر رویکرد غیرتجاوزکارانه ایران گفت: جمهوری اسلامی به هیچ کس تجاوز نکرده و آغازگر هیچ جنگی نبوده است که البته این به معنای ضعف نیست بلکه طبق آیات قرآن، جمهوری اسلامی اقدام می‌کند؛ قرآن می‌فرماید به کسی حمله کن که بر تو حمله کرده است و این دفاع مشروع است؛ در دفاع مشروع هیچ کس حق اعتراض ندارد.

کلانتری در ادامه به تبیین مفهوم دفاع مشروع پرداخت و اظهار کرد: دفاع مشروع یعنی وقتی انسان شرور، جلاد، قمارباز و شیطان‌صفت اولین مشت را به سمت شما پرتاب کرد، او را مورد حمله قرار دهیم؛ اگر از خود دفاع نکنیم، انسان عاقلی نیستیم؛ یعنی اگر او حمله کرد و ما نشستیم، اگر صدام حمله کرد و گفت ظرف یک هفته تهران را اشغال می‌کنم و چندین لشکر زرهی به سمت ایران حرکت کرد، وظیفه عقلانی ما این است که جلو دشمن بایستیم؛ این علاوه بر پیام قرآن، پیام عقل بشر هم هست؛ عقلای عالم هم همین را می‌گویند و کسی حق اعتراض ندارد که بگوید چرا ایران پاسخ داد.

وی با بیان اینکه انتظار مردم این است که پاسخ به این تجاوز باید کوبنده و بازدارنده باشد، افزود: باید عملیات به گونه‌ای انجام شود که دشمن متوجه اشتباه خود بشود؛ ما حقیقتاً طی این پنجاه سال گذشته به‌رغم آسیب‌های زیادی که دیدیم، بر اساس قرآن عمل کردیم و به کسی حمله نکردیم؛ امروز مجوز شرعی در اختیار جمهوری اسلامی و تمام رزمندگان جبهه مقاومت است؛ امروز روز تعارف و محاسبه‌های مادی نیست؛ برخورد امروز باید شدید و بدون معطلی باشد؛ چون اگر معطلی صورت گیرد دشمن دوباره گرفتار محاسبه اشتباه خود می‌شود.

تولیت حرم شاهچراغ (ع) با اشاره به لزوم تغییر محاسبات دشمن، پیشنهاداتی را مطرح کرد و گفت: باید محاسبه دشمن به هم بخورد؛ راه آن این است که هزینه سنگین باید بر آمریکا تحمیل شود؛ هزینه کشتار سربازان متجاوز و هزینه‌های مادی و اقتصادی باید در بالاترین سطح باشد.

کلانتری با اشاره به آمادگی مردم اظهار کرد: اگر لازم است، باید تنگه هرمز بی‌درنگ بسته شود و ناوهای آمریکایی مورد هجوم قرار گیرند، اغلب شهروندان ایرانی پای کار ایستاده‌اند؛ تاریخ نشان داده است که ایرانی متجاوز نیست، اما اگر مورد تجاوز قرار گیرد کوتاه نمی‌آید؛ در طول جنگ هشت ساله همین اثبات شد؛ دشمن خیال می‌کرد که جنگ سریع به پایان می‌رسد، ولی متوجه شد ما کوتاه نمی‌آییم و به التماس افتادند.

وی افزود: در جنگ ۱۲ روزه ما گلوله آخر را زدیم و ان‌شاءالله در این مقطع تاریخی هم به یاری خداوند بزرگ همین مسیر استمرار پیدا می‌کند؛ جمهوری اسلامی ایران بر اساس متن صریح قرآن و سنت نبی مکرم اسلام (ص) حرکت می‌کند.

کد خبر 952308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.