بیش از ۹۰ درصد رد صلاحیت شدگان مورد تایید قرار گرفتند

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان زنجان گفت: بیش از ۹۰ درصد رد صلاحیت شدگان شهرستانی تأیید صلاحیت شدند.

احمد بیگدلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان از تأیید صلاحیت بیش از ۹۰ درصد داوطلبان خبر داد و اظهار کرد: بررسی‌ها در چارچوب قانون انجام شده و تنها تعداد انگشت‌شماری از افراد موفق به احراز شرایط قانونی نشدند.

وی با اشاره به پایان مراحل اصلی بررسی صلاحیت‌ها اظهار داشت: تکلیف داوطلبان در اکثر شهرهای استان مشخص شده و بیش از ۹۰ درصد افرادی که پرونده آنان نیازمند بررسی در مراجع بالاتر بود، در نهایت صلاحیت‌شان مورد تأیید قرار گرفت.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان زنجان افزود: بخشی از افرادی که امکان حضور در انتخابات را پیدا نکردند، به دلیل نقص مدارک تحصیلی یا عدم انطباق مدرک با جمعیت شهر محل ثبت‌نام بود.

بیگدلی ادامه داد: طبق قانون، در شهرهای با جمعیت بالای ۲۰ هزار نفر ارائه مدرک کارشناسی الزامی است و در شهرهای کوچک‌تر نیز حداقل مدرک فوق‌دیپلم مورد نیاز است.

وی ادامه داد: تعدادی از داوطلبان نیز مشمول محدودیت‌های قانونی از جمله عدم استعفا در موعد مقرر از مسئولیت‌های قبلی بودند که مطابق قانون امکان تأیید صلاحیت برای آنان وجود نداشت.

بیگدلی گفت: همچنین در مواردی معدود، براساس استعلام‌های قانونی و وجود محکومیت‌های قطعی، امکان تأیید فراهم نشد.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان زنجان تصریح کرد: در جریان بررسی‌های تکمیلی و وصول مستندات جدید، حدود ۱۰ نفر از افرادی که در مراحل اولیه تأیید شده بودند، بر اساس مدارک و مستندات متقن و در چارچوب قانون، از ادامه روند انتخابات بازماندند.

وی تأکید کرد: در مجموع، تعداد افرادی که در کل استان به دلیل موارد قانونی امکان حضور در انتخابات را پیدا نکردند، بسیار محدود و انگشت‌شمار است.

بیگدلی همچنین با اشاره به امکان بررسی مستندات جدید بیان کرد: طبق قانون، تا پیش از برگزاری اولین جلسه شوراها، در صورت وصول مدارک و مستندات جدید و مستدل، هیئت‌های نظارت امکان بررسی مجدد را خواهند داشت.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان زنجان خطاب به داوطلبان گفت: کاندیداها باید قانون انتخابات و قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور را با دقت مطالعه کنند.

وی گفت: بر اساس اصلاحات جدید قانون، تبلیغات زودهنگام می‌تواند موجب محرومیت از دو دوره انتخابات شود.

کد خبر 951685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.