جشنواره هنرهای تجسمی فجر آغاز راه فرهنگ حفاظت از آب است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با محوریت «آب» گفت: این جشنواره تنها به زمان برگزاری محدود نمی‌شود و آغازگر یک حرکت ملی برای ارتقای فرهنگ حفاظت از آب در سراسر کشور است که تا یک سال ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعباس صالحی شامگاه _چهارشنبه ششم اسفند_ در حاشیه هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با اشاره به محوریت «آب» در این دوره از جشنواره اظهار کرد: این جشنواره با محوریت آب آغاز می‌شود، اما با پایان یافتن آن به اتمام نمی‌رسد بلکه این رویداد، شروعی برای پرداختن به مسئله آب با توجه به ویژگی‌ها و موقعیت خاص این مقوله در ایران عزیز است و این حرکت تا یک سال ادامه پیدا خواهد کرد.

صالحی در ادامه به انتخاب شوشتر به عنوان میزبان افتتاحیه این رویداد اشاره کرد و افزود: شوشتر به عنوان پایتخت آب ایران و از جهاتی پایتخت آب جهان با داشتن سازه‌های آبی تاریخی و منحصربه‌فرد خود می‌تواند نقطه شروع خوبی برای این حرکت ملی باشد.

وی ابراز امیدواری کرد: در کنار آب و با آب زندگی کنیم و بیش از پیش قدر این نعمت الهی را بدانیم.

به گزارش ایمنا، هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با شعار «سرزمین من/ ایران، تجسم آب» روز چهارشنبه در کنار سازه‌های آبی شوشتر کار خود را آغاز کرد.

منبع‌: ایرنا

کد خبر 951537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.