مساجد، محور انسجام اجتماعی و فرهنگی در جامعه

استاندار خراسان جنوبی گفت: تقویت کارکردهای فرهنگی و اجتماعی مساجد، مؤثرترین راهکار برای خنثی‌سازی تهدیدات نرم و جذب نسل جوان به فعالیت‌های دینی و اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی امروز _چهارشنبه ششم اسفند_ در نشست قرارگاه استانی مساجد که با حضور نماینده ولی‌فقیه برگزار شد، با اشاره به نگاه راهبردی امام راحل(ره) به مساجد به‌عنوان سنگر، بر جایگاه هدایت‌گر اظهار کرد: این پایگاه‌های دینی در تحکیم بنیان‌های اجتماعی نقش بسزایی دارد.

وی با بیان اینکه مقابله هوشمندانه با جنگ نرم نیازمند تقویت پایگاه‌های فرهنگی است، افزود: برنامه‌ریزی هدفمند فرهنگی و طراحی فعالیت‌های جذاب برای نوجوانان و جوانان، نقش مهمی در افزایش حضور نسل جدید در مساجد دارد.

استاندار خراسان جنوبی همچنین بر لزوم مدیریت و ساماندهی منابع مالی اختصاص‌یافته به توسعه و پشتیبانی از مساجد تأکید کرد و گفت: قرارگاه استانی مساجد باید از روند تخصیص و هزینه‌کرد اعتبارات نقدی و غیرنقدی مرتبط با مساجد به‌صورت دقیق مطلع باشد تا برنامه‌ریزی‌ها با انسجام بیشتری دنبال شود.

هاشمی با اشاره به ظرفیت ارزشمند خیرین در توسعه فعالیت‌های مسجد محور، این همراهی را فرصتی مهم برای تقویت زیرساخت‌ها و برنامه‌های فرهنگی دانست و تصریح کرد:بخش قابل توجهی از برنامه‌ها و نشست‌های برگزارشده در ایام دهه فجر امسال با محوریت مساجد طراحی و اجرا شد.

وی ادامه داد: در دهه فجر، ۳۶ نشست تبیینی در مساجد بخش‌ها و مراکز دهستان‌های استان برگزار شد که با استقبال قابل توجه مردم، به‌ویژه جوانان و نوجوانان همراه بود و نشان‌دهنده ظرفیت بالای مساجد در هدایت فعالیت‌های فرهنگی است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به حضور خود در شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور که به ریاست رئیس‌جمهور برگزار شد، خاطرنشان کرد: از خراسان جنوبی و آذربایجان غربی به‌عنوان استان‌های برتر در اجرای برنامه‌های دینی و ترویج فرهنگ قرآنی برای ارائه گزارش دعوت به عمل آمد.

وی افزود: در این نشست، مجموعه‌ای از اقدامات شاخص استان از جمله حمایت از چاپ قرآن نفیس دست‌نویس به خط آقای نیک‌بین، پخش مراسم جزءخوانی قرآن کریم از آستان مقدس امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) در طبس و بیرجند، استقبال گسترده مردم از نهضت «زندگی با آیه‌ها» و مشارکت برخی روستاها در طرح‌های حفظ قرآن کریم ارائه شد.

هاشمی با اشاره به تقدیر صورت‌گرفته از عملکرد استان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، گفت: در این جلسه از خراسان جنوبی و آذربایجان غربی به‌عنوان استان‌هایی که در اغتشاشات اخیر با کمترین خسارت و بدون تلفات همراه بوده‌اند، قدردانی شد و همچنین معاون وزیر کشور برخی اقدامات ماندگار استان را الگویی برای سایر استان‌ها عنوان کرد.

کد خبر 951496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.