تخلیه و بارگیری کالاها در بنادر بوشهر سرعت‌ می‌گیرد

استاندار بوشهر با تأکید بر ضرورت تسریع در روند تخلیه و بارگیری کالاها به‌ویژه کالاهای همراه ملوان در هفته‌های پایانی سال گفت: هماهنگی و تسهیل فرایندهای گمرکی برای تامین به‌موقع نیاز بازار و روان‌سازی مبادلات تجاری در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ارسلان زارع در نشست با معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران با قدردانی از تلاش‌های کارکنان گمرکات استان بوشهر اظهار کرد: در سه ماه گذشته بیش از ۱۵۰ هزار تن کالای اساسی در بنادر استان تخلیه شده که علاوه بر تأمین نیاز استان، به سایر نقاط کشور نیز ارسال شده است.

وی با اشاره به اهمیت تسریع در روند تخلیه و بارگیری کالاها در هفته‌های پایانی سال افزود: تسهیل در انجام تشریفات گمرکی، کاهش زمان ماندگاری کالا در بنادر و تسریع در ترخیص کالاهای اساسی و کالاهای همراه ملوان، نقش مهمی در تنظیم بازار و حمایت از فعالان اقتصادی دارد.

استاندار بوشهر بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های بندری و گمرکی تأکید کرد و گفت: لایروبی بنادر بزرگ استان در دستور کار قرار دارد و بنادر کوچک نیز لایروبی می‌شوند.

زارع عنوان کرد: به علاوه اجرای طرح‌های توسعه‌ای از جمله احداث و تکمیل ساختمان ادارات گمرک از برنامه‌های پیش‌روست که به بهبود فرایندهای تجاری کمک خواهد کرد.

وی با تأکید بر توسعه مبادلات بازرگانی استان تصریح کرد: تسهیل فرایندهای گمرکی و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی، زمینه افزایش صادرات و واردات و رونق تجارت دریایی در استان بوشهر را فراهم می‌کند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست با تقدیر از حمایت‌ها و پیگیری‌های استاندار بوشهر برای تسهیل فرایندهای مرتبط با کالای همراه ملوان، تسریع در انجام تشریفات گمرکی و توسعه مبادلات بازرگانی در گمرکات استان قول مساعد داد.

کد خبر 951324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.