پیش‌ بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی/ کاهش دما طی فردا چهارشنبه

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی به تشریح شرایط آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت.

محمد غیوری خواه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان‌رضوی اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه ها و مدل‌های هواشناسی، تا بعدازظهر امروز جوی به نسبت پایدار در غالب نقاط استان حاکم بود و طی این مدت همچنان در شهرهای بزرگ و صنعتی از جمله مشهد، به سبب انباشت آلاینده‌های جوی، کاهش کیفیت هوا برقرار بود. از امشب و به ویژه طی روز چهارشنبه افزایش سرعت وزش باد پیش‌بینی می‌شود که این موضوع در برخی مناطق سبب وزش باد شدید با احتمال بروز خسارت، ایجاد گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا می‌شود.

وی افزود: همچنین طی روز چهارشنبه افزایش ابر همراه با رگبار باران (نواحی مستعد رعدوبرق و تگرگ) بویژه در نیمه شمالی استان رخ خواهد داد که این امر در نواحی کوهستانی می تواند منجر به لغزندگی معابر و مه آلودگی جاده ها شود.

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی ادامه داد: چهارشنبه برای استان (به ویژه در نواحی شمالی) کاهش دما انتظار می رود.

وی گفت: دمای مشهد مقدس امروز در گرم ترین زمان به 21 درجه رسید. امشب نیز دمای مشهد به 6 درجه سانتیگراد می رسد.

غیوری خواه افزود: نوسانات دمایی مشهد برای فردا بین 7 تا 18 درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته قوچان با منفی 2 درجه و تایباد با 25 درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرهای استان بوده‌اند.

کد خبر 951243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.