به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، با حضور محمدجعفر قائم پناه خوابگاه ۳۶۰ نفره معصومی دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه به بهرهبرداری رسید. این پروژه که در زمینی به مساحت ۳۳۰۰ مترمربع ساخته شده است، شامل ۴۶ سوئیت با مساحت ۲۰۰ مترمربع است. همچنین محوطه این خوابگاه به مساحت ۱۶۰ مترمربع بارکشی شده است. خوابگاه معصومی با اعتبار ۸۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده که از این مبلغ، ۱۵ میلیارد تومان آن از سوی وزارت نفت تأمین شده است.
قائمپناه در مراسم افتتاح این خوابگاه اظهار کرد: این پروژه در مدت زمانی کمتر از یک سال از تخصیص اعتبار تکمیل شد و بهزودی بهطور کامل مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این خوابگاه که سال گذشته اعتبار آن تأمین شده بود، به دلیل برخی مشکلات راکد مانده بود، اما با تخصیص اعتبارات جدید، عملیات تکمیل آن با سرعت انجام شد.
وی افزود: این خوابگاه ظرفیت اسکان ۳۶۰ نفر را دارد و بهطور ویژه برای دانشجویان دختر طراحی شده است. این موضوع اهمیت زیادی برای ما دارد، زیرا فراهم کردن فضای امن، مرتب و مناسب برای دختران در حین تحصیل از اولویتهای ما است.
معاون اجرایی رئیسجمهور همچنین با ابراز رضایت از تکمیل این پروژه، گفت: افتتاح این خوابگاه نه تنها به بهبود شرایط اسکان دانشجویان کمک خواهد کرد، بلکه به آنها این امکان را میدهد که در فضایی امن و استاندارد تحصیلات خود را ادامه دهند. امیدواریم که با بهرهبرداری از این پروژه، شرایط رفاهی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه بهبود یابد و زمینهای برای رشد و پیشرفت آنها فراهم شود.
نظر شما