صدور ۱۰۴۰ تذکر سد معبر در منطقه ۷ اصفهان طی ۱۱ ماه

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از تشدید اقدامات نظارتی در حوزه پیشگیری و رفع تخلفات شهری خبر داد و گفت: طی ۱۱ ماه سال جاری، ۱۰۴۰ تذکر و ۴۱۰ اخطار برای رفع سد معبر در این منطقه صادر شده و تخلف ۴۱۰ متصدی صنفی نیز برطرف شده است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های اداره پیشگیری و رفع تخلفات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان طی ۱۱ ماه سال جاری اظهار کرد: برای رفع و پیشگیری از تخلف سد معبر، در این مدت ۱۰۴۰ تذکر و ۴۱۰ اخطار صادر و تخلف ۴۱۰ متصدی صنفی رفع شده است.

وی افزود ۲۳۰ اخطاریه با موضوع جلوگیری از نصب تابلوهای غیرمجاز در فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد، شهریور، مهر، آبان، آذر، دی و بهمن سال جاری صادر و ۱۷۰ مورد نیز رفع تخلف شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه در ۱۱ ماه سال جاری در راستای جمع‌آوری خودروهای فرسوده رها شده در معابر منطقه ۱۲۸ اخطاریه صادر و ۷۴ دستگاه از این خودروها جمع‌آوری شده است، گفت: در این مدت از بساط‌گستری و دست‌فروشی ۹۴ نفر جلوگیری شد و۸۰ متکدی در این منطقه هدایت و ساماندهی شدند.

سلطان‌آقایی با بیان اینکه طی فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد، شهریور، مهر، آبان، آذر، دی و بهمن سال جاری در بخش کنترل ساختمان برای جلوگیری از ادامه فعالیت و تعطیلی کارگاه‌های ساختمانی متخلف یا بدون مجوز و پروانه ۳۷ مورد احداث زمین بایر جلوگیری شده است، گفت: در این مدت از افزایش طبقات ۲۶ ساختمان، تعمیرات داخلی غیرمجاز ۶۰ ساختمان، تبدیل وضعیت ۲۳ ساختمان و فعالیت ۷۶ کارگاه ساختمانی متخلف نیز جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: طی ۱۱ ماه سال جاری در راستای اجرای بند ۲۰ قانون شهرداری‌ها مبنی بر رفع مزاحمت کارگاه‌های صنفی مزاحم از طریق اجرای تمهیدات و تعطیلی ۲۴ رأی قضائی و بر اساس بند ۱۴ قانون شهرداری‌ها مبنی بر رفع خطر از بناهای حادثه آفرین، چاله‌ها و اشیای مشرف به معابر عمومی ۳۰ رأی اجرا شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در راستای اجرای ماده ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها، طی ۱۱ ماه سال جاری ۷۶ رأی در این منطقه اجرا شده است.

سلطان‌آقایی با اشاره به اقدامات مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری در بخش کنترل دفع ضایعات ساختمانی در سطح شهر همچون تعطیلی کارگاه‌های ایجاد کننده سد معبر و پیشگیری از تخلیه مصالح و نخاله در معابر عمومی اظهار کرد: در این زمینه ۱۴۸ اخطار صادر و ۲۴ کارگاه ساختمانی متخلف نیز تعطیل شده است.

کد خبر 950703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.