طرح «شهردار مدرسه» برای کمک به مدیران مناطق شهرداری اجرا شود

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با توجه به اینکه شورای دانش‌آموزی در مدارس فعال است، پیشنهاد می کنم در ادامه آن، «شهردار مدرسه» را هم داشته باشیم تا بتوانند در نواحی مختلف به مدیران مناطق شهر کمک کنند.‌

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد شریعتی امروز _یکشنبه سوم اسفند_ در حاشیه تبادل تفاهم‌نامه میان شهرداری اصفهان با اداره کل آموزش و پرورش استان در خصوص اجرای طرح «کلاس شهر» درموضوع توسعه فرهنگ شهروندی اظهار کرد: نقش بنیادین و سرنوشت ساز آموزش و پرورش بر همه مشخص است، اگر بخواهیم خیلی آموزش ها را بدون هزینه با ظرفیت خوبی اجرایی کنیم باید از دانش آموز و مدرسه شروع کنیم.

وی با اشاره به اینکه در راس دو نهاد آموزش و پرورش استان و شهرداری اصفهان شخصیت‌هایی قرار دارند که دانش آموخته رشته روان‌شناسی هستند که این فرصت است، افزود: از دو دوره گذشته شورای اسلامی شهر اصفهان، کمیته مشترک میان شورای اسلامی شهر و آموزش و پرورش تشکیل شده است تا اقدامات مختلف با هنرمندی دو نهاد در شهر انجام شود.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان اقدامات انجام شده را در حوزه پیشگیری از ترافیک، آموزش خانواده و حمل‌ونقل دانش‌آموزان برشمرد و گفت: در همین جلسات مشترک بسیاری از معضلات حل شده است و از این ظرفیت به خوبی بهره‌مند شده‌ایم.

شریعتی تصریح کرد: اصفهان در اجرای بسیاری از طرح‌ها و اقدامات جایگاه خاص دارد و ما باید این مسیر را ادامه دهیم و تکمیل کنیم.
به گفته وی توسعه آموزش‌های فرهنگ شهروندی در دانشگاه‌ها در راستای جهت دهی مهارت‌ها و در مدارس در راستای نهادینه سازی ارزش‌ها انجام می‌گیرد.

وی افزود: موضوعاتی همچون هویت فردی و اجتماعی، تعلق به شهر، مدرسه و محله، نهادینه‌سازی و قانون مداری، توجه به اموال عمومی و آسیب نزدن و آنها، پرورش و مهارت‌های زندگی، تقویت روحیه مشارکت و کار گروهی از دیگر موضوعاتی است که به آن پرداخته شده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: ایجاد روحیه نگرش انتقادی و پرسشگری یکی دیگر از این موارد است و باید بدانیم شهروند خوب منفعل نیست و این را باید از آموزش و پرورش به دانش آموزان آموزش داد.

شریعتی پیشنهاد کرد: با توجه به اینکه شورای دانش‌آموزی در مدارس فعال است در ادامه آن شهردار مدرسه رو هم داشته باشیم تا بتوانند در نواحی مختلف به مدیران مناطق کمک کنند.‌

کد خبر 950645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.