پیش‌ بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی/ کاهش آلودگی شدید هوا تا ظهر فردا

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی به تشریح شرایط آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت.

زهرا عنایتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان‌رضوی اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی؛ برای امروز ضمن بارش‌های پراکنده در نیمه شمالی، با توجه به انتقال گردوغبار از صحرای قره‌قوم در غالب نقاط استان و از جمله شهرستان مشهد مقدس شاخص کیفیت هوا در شرایط ناسالم قرار دارد. پیش‌بینی می‌شود که این شرایط تا ظهر فردا به‌تدریج بهبود یابد، اما با توجه به پایداری جوی به‌ویژه در ساعات صبح طی چند روز آینده افزایش و انباشت آلاینده‌های فسیلی و صنعتی سبب کاهش کیفیت هوا می‌شود.

وی افزود: از بعدازظهر روز سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی ضعیف به استان در غالب نقاط افزایش ابر و افزایش باد اتفاق می افتد که در نواحی بادخیز گاهی شدید توام با خیزش گردوخاک خواهد بود.

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی ادامه داد: برای روز چهارشنبه در نیمه شمالی بارش‎‌های رگباری پراکنده دور از انتظار نیست. ضمن اینکه برای فردا و دوشنبه روند دما افزایشی است.

وی گفت: دمای مشهد مقدس امروز در گرم ترین زمان به ۱۷ درجه رسید. امشب نیز دمای مشهد به ۷ درجه سانتیگراد می رسد.

عنایتی افزود: نوسانات دمایی مشهد برای فردا بین ۵ تا ۲۲ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته قوچان با ۱ درجه و سرخس با ۲۹ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرهای استان بوده‌اند.

کد خبر 950397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.