توزیع ۱۰ تن خرما در شیراز با قیمت مصوب/ ظرفیت تامین تا ۵۰ تن در صورت نیاز

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از آغاز توزیع گسترده خرما در بازار شیراز با هدف تنظیم بازار ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰ تن خرما در سطح شهر شیراز در حال توزیع است و جای هیچ گونه نگرانی از بابت کمبود این محصول وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از جهاد کشاورزی شیراز، احد بهجت حقیقی با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای خرما، اظهار کرد: توزیع این محموله از دو روز قبل از آغاز ماه مبارک رمضان شروع شده و این روند تا پایان این ماه پربرکت ادامه خواهد داشت.

وی افزود: بر اساس سیاست‌های ابلاغی و مصوبات کارگروه تنظیم بازار استان، خرمای مورد نیاز استان توسط سازمان تعاون روستایی فارس ذخیره‌سازی و تامین شده است.

رئیس جهادکشاورزی فارس با بیان اینکه خرماهای توزیعی از رقم باکیفیت کبکاب است، گفت: این محصول در بسته‌های یک کیلوگرمی عرضه می‌شود.

بهجت حقیقی اظهار کرد: قیمت این خرماها از درب سردخانه، هر کیلوگرم ۱۷۰ هزار تومان تعیین شده و قیمت مصرف‌کننده نهایی نیز ۱۸۰ هزار تومان است که با نظارت کامل بر زنجیره توزیع اجرا می‌شود.

وی در خصوص نحوه توزیع این محصول افزود: عمده این خرماها در تعاونی‌های مصرف و فروشگاه‌های بزرگ سطح شهر شیراز توزیع می‌شود تا دسترسی شهروندان به این محصول با قیمت مصوب به راحتی امکان‌پذیر باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، با تاکید بر ذخایر کافی استان گفت: ذخایر راهبردی خرما در استان فارس در وضعیت مطلوبی قرار دارد و در صورت نیاز بازار و استقبال شهروندان، ظرفیت تامین و توزیع تا ۵۰ تن نیز وجود دارد و مردم اطمینان داشته باشند که در ایام ماه مبارک رمضان با کمبودی مواجه نخواهیم شد.

کد خبر 950381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.