ظرفیت جابه‌جایی مسافران و تردد شهروندان در شهر اصفهان ارتقا پیدا می‌کند

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی کامل دستگاه‌های حمل‌ونقل در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ظرفیت جابه‌جایی مسافران و تردد شهروندان در شهر اصفهان ارتقا پیدا می‌کند تا آرامش، ایمنی و نظم بیشتری در این ایام فراهم شود.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به هماهنگی کامل دستگاه‌های حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهر اصفهاندر ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ظرفیت جابه‌جایی مسافران و تردد شهروندان در شهر اصفهان ارتقا پیدا می‌کند تا آرامش، ایمنی و نظم بیشتری در این ایام فراهم شود.

وی افزود: تجربه سال گذشته با تشکیل «قرارگاه حمل‌ونقل بهار ۱۴۰۴» نشان داد که هماهنگی میان بخش‌های اجرایی، لجستیکی و خدماتی حوزه حمل‌ونقل با ستاد تسهیلات سفر شهرداری اصفهان منجر به خدمات‌رسانی بهتر شد و امسال نیز برنامه‌ریزی‌ها به‌صورت جدی‌تر و منسجم برای نوروز ۱۴۰۵ انجام شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تاکید کرد: مجموعه‌های حوزه معاونت حمل‌ونقل و ترافیک، سازمان‌ها و شرکت‌های تخصصی هفت‌گانه در تلاش هستند تا یک نوروز متفاوت و سراسر شور و نشاط را برای شهروندان و مسافران فراهم کنند و در عین حال، برنامه‌ریزی‌ها با توجه به ماه مبارک رمضان متناسب با نیازهای ویژه این ایام صورت گرفته است.

ساکت گفت: هماهنگی‌های کامل با پلیس راهور و فعالیت‌های حوزه جابه‌جایی مسافر در بخش‌های مترو، قطار شهری، اتوبوس‌رانی، سازمان تاکسیرانی، پایانه‌ها و حمل کالا در حال انجام است و تمرکز اصلی بر افزایش ظرفیت حمل‌ونقل عمومی است تا نیاز به استفاده از خودروهای شخصی کاهش یابد و ترافیک شهری روان‌تر شود.

وی ادامه داد: اقدامات گسترده‌ای در امتداد بهبود عملکرد تقاطع‌ها و هوشمندسازی شبکه ترافیکی در حال انجام است و مدیران عامل شرکت‌ها و سازمان‌های تخصصی حمل‌ونقل در جلسات هماهنگی حضور دارند تا تمام ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی به شهروندان و مسافران آماده باشد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: سال جاری سرویس‌های ویژه‌ای همچون اتوبوس گردشگری برای نوروز طراحی شده تا یک خدمت منسجم‌تر و فراگیر ارائه شود و تمام ساعات خدمت‌رسانی در حوزه حمل‌ونقل عمومی، آماده‌سازی پایانه‌ها و نظارت بر تردد خودروهای سنگین برای امنیت شهروندان و مسافران رعایت شود.

ساکت گفت: تمرکز اصلی در حوزه‌های باغ فدک و مجموعه‌هایی که محل تجمع مسافران نوروزی هستند، بر نظم و انضباط ترددی، ایمنی و ارائه خدمات مطلوب است و این اقدامات پیش از ایام ماه مبارک رمضان نیز آغاز شده تا شهر اصفهان آماده پذیرایی از شهروندان و مهمانان نوروزی باشد.

وی افزود: هدف ما این است که با ارتقای ظرفیت‌های جابه‌جایی مسافر و هماهنگی بین سازمان‌ها، شهروندان بتوانند به راحتی و با آرامش در شهر تردد کنند و مسافران نوروزی تجربه‌ای متفاوت از حضور در اصفهان داشته باشند و تمام اقدامات با رعایت ایمنی، نظم و کیفیت انجام می‌شود.

کد خبر 950362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.