رسانه‌ها مؤثرترین ابزار مدیریتی برای امیدآفرینی و اعتمادزایی هستند

استاندار کرمانشاه گفت: رسانه اثرگذارترین ابزار مدیریتی در شرایط امروز کشور است و ضروری است ارتباط میان مجموعه مدیریتی استان و رسانه‌ها تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز_ پنجشنبه سی‌ام بهمن_ در دیدار با سردبیر و مدیر استان‌های خبرگزاری ایمنا با اشاره به نقش تعیین‌کننده رسانه‌ها در تحقق اهداف مدیریتی اظهار کرد: امروز هیچ‌کس نمی‌تواند انکار کند که رسانه مؤثرترین ابزار مدیریتی است؛ چه در مسیر اهداف مثبت و توسعه‌ای و چه در مسیر اهداف منفی، دشمن نیز با تکیه بر عملیات روانی و بهره‌گیری از رسانه‌های قدرتمند، تلاش می‌کند با کمترین هزینه بیشترین فشار را وارد کند؛ بنابراین ما نیز باید از این ابزار در جهت پیشرفت، توسعه و تقویت امید در جامعه به بهترین شکل استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ارتباط مدیران با رسانه‌ها باید «چفت و قوی» باشد، افزود: این تعامل پیش از هر چیز به نفع خود مدیران، نظام و مردم است. در حوزه فرهنگی و رسانه‌ای بیشترین هزینه‌ها و کمترین منافع مادی وجود دارد، اما سود اصلی آن نصیب مردم و مدیریت کشور می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: مأموریت اصلی رسانه‌ها امیدآفرینی و اعتمادزایی است و اگر بتوانیم اعتماد عمومی را تقویت کنیم، سرمایه اجتماعی که ممکن است در مقاطعی دچار آسیب شده باشد، افزایش پیدا خواهد کرد و ابزار تحقق این هدف چیزی جز رسانه نیست چرا که امکان ارتباط مستقیم با همه مردم وجود ندارد، اما رسانه می‌تواند صدای مسئولان را به گوش میلیون‌ها نفر برساند.

حبیبی ادامه داد: امیدآفرینی یعنی بیان صادقانه اقدامات و نیت دولت و نظام برای حل مشکلات مردم که حتی اگر در مقطعی امکان اجرای پروژه‌ای وجود نداشته باشد، بیان صادقانه آن نیز موجب پذیرش و همراهی مردم خواهد شد و این حلقه اتصال میان مسئولان و مردم، رسانه است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به رویکرد تخصصی خبرگزاری ایمنا در حوزه شهر و شهروندی افزود: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از جمعیت کشور در شهرها سکونت دارند، پرداختن به مسائل شهری از ترافیک و فضای سبز گرفته تا آلودگی هوا و پروژه‌های عمرانی، اهمیت بالایی دارد، کرمانشاه نیز به‌عنوان یکی از ۹ کلان‌شهر کشور، نیازمند توجه ویژه رسانه‌ها به موضوعات شهری است.

وی با تأکید بر جایگاه راهبردی استان در حوزه اربعین و تجارت مرزی گفت: برای کرمانشاه یک کلیدواژه جامع با عنوان «دروازه زیارت و تجارت» انتخاب شده که حاصل بررسی‌های کارشناسی است همچنین وجود مرز خسروی به‌عنوان قدیمی‌ترین مرز رسمی کشور و افزایش ۱۳ درصدی تردد از این مرز در سال‌جاری در حالی که برخی مرزهای دیگر کاهش تردد داشته‌اند، نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در حوزه زیارت است.

حبیبی همچنین خاطرنشان کرد: ۴۰ درصد صادرات کشور به عراق از طریق مرزهای غربی انجام می‌شود که سهم قابل توجهی از آن مربوط به پنج مرز فعال استان کرمانشاه است. این ظرفیت‌ها پشتوانه انتخاب عنوان «دروازه زیارت و تجارت» بوده و لازم است رسانه‌ها در تبیین و برجسته‌سازی این مزیت‌ها نقش‌آفرینی کنند.

وی تصریح کرد: اگر این ظرفیت‌ها به‌درستی معرفی و تبیین شود، می‌تواند به توسعه سرمایه‌گذاری و رونق گردشگری مذهبی و اقتصادی استان کمک شایانی کند.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: با وجود ثبت‌نام مناسب داوطلبان در کرمانشاه، این حوزه نیازمند توجه و کار جدی رسانه‌ای است و مجموعه مدیریت استان نیز در این مسیر همراهی لازم را خواهد داشت.

حبیبی در پایان با قدردانی از انتخاب نماینده خبرگزاری ایمنا در استان، ابراز امیدواری کرد با حضور نیروهای پرتلاش و باانگیزه رسانه‌ای، شاهد تقویت فضای اطلاع‌رسانی، افزایش همدلی و پیشرفت هرچه بیشتر استان کرمانشاه باشیم.

کد خبر 949810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.