نابرابری و تبعیض بین استان‌ها باید اصلاح شود

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: خدمات نظام جمهوری اسلامی در طول سال‌های گذشته از جمله توسعه دانشگاه‌ها و سایر زیرساخت‌ها شایسته تقدیر است، اما نابرابری و تبعیض بین استان‌ها باید اصلاح شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی امروز_ پنجشنبه سی‌ام بهمن_در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در حدیثی مبارک آمده است که هر کس در جهت برآوردن نیاز برادر مؤمن خود تلاش کند، مانند آن است که هزار سال عبادت کرده باشد. این توفیق بزرگ نصیب خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی شده و آرزو داریم که این موفقیت‌ها روزافزون باشد.

وی با اشاره به فداکاری‌های مردم لرستان قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: استان لرستان با بیش از شش هزار و هفتصد شهید، جانباز و آزاده، همواره وفاداری و شجاعت خود را در دفاع مقدس، دوازده روزه و حوادث اخیر نشان داده است.

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: مردم این استان سلحشور، صادق و جوانمرد هستند و با توانمندی و شجاعت خود می‌توانند ظرفیت‌های عظیم استان را بالفعل کنند.

شاهرخی افزود: استان لرستان، دارالمعامة، دارالولایت و بهشتی از ظرفیت‌هاست و با بهره‌مندی مناسب و کافی از اعتبارات ملی و متمرکز، می‌تواند به جایگاه حقیقی خود نائل شود.

وی بیان کرد: خدمات نظام جمهوری اسلامی در طول سال‌های گذشته از جمله توسعه دانشگاه‌ها و سایر زیرساخت‌ها شایسته تقدیر است، اما نابرابری و تبعیض بین استان‌ها باید اصلاح شود.

نماینده ولی فقیه در لرستان با تأکید بر عدالت و نفی تبعیض گفت: اگر تنها به شجاعت و صداقت مردم لرستان توجه شود اما از اعتبارات ملی و متمرکز بهره‌ای نبرد، به جایگاه واقعی خود نخواهد رسید، لرستان در شاخص‌هایی مانند تورم، بیکاری و کمبود زیرساخت‌ها جزو استان‌های اول تا سوم کشور است و خانواده‌ها تحت فشار اقتصادی قرار دارند.

وی با اشاره به پروژه‌ها و زیرساخت‌های استان افزود: توسعه شبکه ریلی، سدسازی، راه‌های مواصلاتی، شبکه آبرسانی، بیمارستان‌ها، فضاهای ورزشی و خانه‌های عالم بیش از دو دهه طول می‌کشد تا تکمیل شود و این مسئله صبر و همراهی مردم و مسئولان را می‌طلبد.

شاهرخی سرانه ارزش افزوده استان را ۳۰۰ هزار تومان اعلام کرد که در مقایسه با میانگین کشوری دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و حتی هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در برخی استان‌ها، بسیار پایین است و اصلاح این نابرابری ضروری است.

وی همچنین به کمبود اعتبارات مربوط به مسئولیت اجتماعی و آلایندگی صنایع اشاره کرد و گفت: برخی استان‌های همجوار میلیاردها تومان اعتبار مسئولیت اجتماعی دریافت کرده‌اند، اما لرستان هنوز به سهم خود نرسیده است و این مسئله باید با نگاه عادلانه و اجرایی در دستور کار دولت قرار گیرد.

شاهرخی با اشاره به موضوع شبکه ملی اطلاعات و مسائل فرهنگی نیز گفت: برخی شبکه‌ها نیازمند ارتقای معرفت و بصیرت عمومی هستند، در حالی که بخشی از ناهنجاری‌های ضدفرهنگی سازمان‌یافته نیازمند هماهنگی قوه مجریه، قوه قضائیه و ضابطین برای کنترل و اصلاح است.

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به ضرورت توجه ویژه به شاخص‌های اقتصادی و اجتماعی استان بیان کرد: شاخص‌های لرستان در حوزه بیکاری، تورم و فقر بالاست، زیرساخت‌ها و پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام زیاد هستند و این وضعیت باعث نارضایتی و فشار بر مردم شده است.

وی گفت: بسیاری از پروژه‌ها بیش از دو دهه طول می‌کشند تا تکمیل شوند، همچنین نبود تخصیص اعتبارات کافی برای مسئولیت اجتماعی، آلایندگی و پروژه‌های زیربنایی انجام می‌شود.

شاهرخی تصریح کرد: همه این مسائل باید با توجه ویژه رئیس‌جمهور و دولت و استفاده از اعتبارات ملی و متمرکز حل شود تا لرستان به جایگاه حقیقی خود برسد.

نماینده ولی فقیه در لرستان افزود: خدمات گذشته و موجود نظام جمهوری اسلامی شگفت‌انگیز بوده و نباید این خدمات نادیده گرفته شود، بلکه هدف ارتقای عدالت و رفع تبعیض بین استان‌هاست.

وی با آرزوی موفقیت برای کشور و استان در ماه مبارک رمضان گفت: ایران اسلامی با فضل الهی، انسجام و همدلی، تحت توجهات حضرت امام عصر (عج) و رهبری مقام معظم رهبری به قله‌های رفیع علم، دانش، رفاه، پیشرفت و عدالت خواهد رسید.

کد خبر 949762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.