۲۱هزار و ۵۸۲ ایلامی داوطلب پویش «سلام محله» شدند

مدیرکل بهزیستی استان ایلام از ثبت‌نام ۲۱ هزار و ۵۸۲ ایلامی برای شرکت در پویش«سلام محله» خبر داد و گفت: این پویش در ۴۵ محله در سطح استان ایلام برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حسین نورعلیوند امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم بهمن_ اظهار کرد: ۲۱هزار و ۵۸۲ نفر در استان ایلام به عنوان داوطلب مردمی در پویش «سلام محله» ثبت‌نام کرده‌اند.

وی افزود: ثبت‌نام پویش سراسری سلامت اجتماعی محله‌محور همزمان با سراسر کشور از چهاردهم بهمن در استان ایلام آغاز شد و تا بیست‌ودوم بهمن ادامه داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ایلام با اشاره به اینکه این پویش در ۴۵ محله استان و توسط مراکز مثبت زندگی برگزار می‌شود تصریح کرد: این پویش در راستای رویکرد محله‌محوری دولت اجرا شده است و گامی مهم برای بهتر زیستن مردم با رویکرد مشارکت مردم در رفع مشکلات محله‌ها خواهد بود.

نورعلیوند خاطرنشان کرد: از داوطلبان دعوت می‌شود با هر دانش و مهارت و با هر میزان زمانی که دارند در خدماتی که به زندگی محله‌ای آن‌ها مربوط است مشارکت داشته باشند و برحسب نیازهای مشخص شده و اولویت‌بندی از آن‌ها دعوت به همکاری می‌شود.

کد خبر 949055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.