نظریه پزشکی قانونی در بسیاری از پرونده‌ها ملاک انشای حکم نهایی است

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: امروزه نظریه کارشناسی پزشکی قانونی جزو لاینفک پرونده‌های قضایی و در بسیاری موارد فصل الخطاب است، به این معنا که در این پرونده‌ها اظهارنظر پزشکی قانونی ملاک انشای حکم نهایی قاضی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، عباس مسجدی در جریان سفر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه به اصفهان، با حضور در این استان ضمن بازدید از ساختمان‌ها و مراکز پزشکی قانونی در جمع مسئولین و کارکنان پزشکی قانونی اصفهان اظهار کرد: در مقابل مشکلات و تنگناهایی که سازمان در بخش‌های مختلف با آن مواجه است، عمر همکاران در این سازمان و در مسیر خدمت رسانی به مردم صرف می‌شود که همین امر منجر به اعتبار بخشی با سازمان و اعتلای نظام شده است.

وی با تأکید بر ارتقای جایگاه سازمان طی سالیان اخیر تصریح کرد: در سالیان گذشته نظریه پزشکی قانونی برای مجموعه قضایی تنها یک نظر مشورتی بود که شاید چندان نیز مورد توجه قرار نمی‌گرفت، اما به اذعان مسئولین ارشد قضایی امروزه اظهار نظر کارشناسی پزشکی قانونی جزو لاینفک پرونده‌های قضایی است.

مسجدی اظهار داشت: خدمت صادقانه و دلسوزانه به مردم و انجام کار درست و علمی منجر به اعتلای سازمان و اعتبار و اهمیت آن در مجموعه قضایی شده است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به کمبودهای سازمان در زمینه عِده و عُده افزود: اهمیت کار پزشکی قانونی کمک به احقاق حق و تلاش در مسیر اجرای عدالت است که با وجود کمبودهای موجود با جدید از سوی همکاران این سازمان دنبال می‌شود.

وی همچنین با اشاره به جایگاه رفیع پزشکی قانونی ایران در دنیا، افزود: جایگاه امروز سازمان امانتی در دست ماست که باید آن را به خوبی حفظ کنیم و در این مسیر به دنبال رسیدن به قله باشیم.

گفتنی است در این سفر مسجدی از ساختمان وعده صادق (معاینات شرق، سالن تشریح و آزمایشگاه)، واحد معاینات، کمیسیون، ژنتیک و بخش‌های اداری بازدید و با کارکنان و جمعی از مراجعان آن دیدار و گفت‌وگو کرد.


کد خبر 948940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.