نام‌نویسی بیش از ۳۶ هزار داوطلب برای انتخابات شورای اسلامی روستا تا ظهر روز سوم

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور از ثبت‌نام بیش از ۳۶ هزار داوطلب انتخابات شورای اسلامی روستا تا ساعت ۱۴ روز سوم خبر داد و گفت: هماهنگی‌های مشترک ستاد انتخابات کشور و هیئت مرکزی نظارت برای برگزاری تمام‌الکترونیک انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۵ در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از رسانه قوه قضائیه، محسن اسلامی با اشاره به روز سوم ثبت‌نام از دواطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستا اظهار کرد: تا ساعت ۱۴:۰۰ امروز _یکشنبه بیست‌وششم بهمن_ تعداد ۳۶ هزار و ۵۲۷ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند و این فرایند همچنان ادامه دارد، ثبت‌نام داوطلبان از ۲۴ بهمن آغاز شده است و تا ۳۰ بهمن از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ ادامه دارد.

وی افزود: جلسات مشترک ستاد انتخابات کشور و هیئت مرکزی نظارت به‌صورت مستمر برگزار می‌شود که در آن، گزارش کاملی از وضعیت اجرایی و فرآیندهایی که در حوزه اجرا بر عهده وزارت کشور است، به هیئت مرکزی نظارت ارائه می‌شود.

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور از برگزاری جلسه‌ای با هیئت مرکزی نظارت مجلس شورای اسلامی در صبح امروز خبر داد و گفت: در جلسه امروز، با حضور اعضای هیئت مرکزی نظارت و مجموعه کمیته‌های مرتبط در ستاد انتخابات کشور، گزارش جامعی از وضعیت اجرایی ثبت‌نام‌ها و شرایط استان‌های سراسر کشور ارائه شد.

اسلامی اضافه کرد: کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور گزارش مبسوطی از روند و فرآیندهای مرتبط با حوزه فناوری ارائه کرد. همان‌طور که پیش‌تر اعلام شده، هدف‌گذاری ما برگزاری انتخابات شورای اسلامی کشور در یازدهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ به‌صورت تمام‌الکترونیک است.

وی تصریح کرد: در این مسیر، جلسات کارشناسی مستمر و رفت‌وبرگشت‌های تخصصی با هیئت مرکزی نظارت در حال انجام است تا همه اقدامات بر اساس قانون و مطابق با بندهای قانونی پیش برود و شرایط لازم برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات فراهم شود.

انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود؛ همچنین به‌صورت هم‌زمان انتخابات میان‌دوره دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۵ حوزه انتخابیه «نقده و اشنویه»، «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «بستان‌آباد»، «بندرانزلی» و «بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر» و میان‌دوره‌ای ششمین دوره خبرگان رهبری در حوزه‌های انتخابیه آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، تهران و خوزستان برگزار خواهد شد.

کد خبر 948621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.