اعضای کانون در سه سال اخیر به یک میلیون نفر رسیدند

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تأکید بر مخاطب‌محوری به‌عنوان یکی از سیاست‌های اصلی این مجموعه گفت: توجه هدفمند به رشد اعضا موجب شده است که در سه سال گذشته، تعداد اعضای کانون از ۲۷۰هزار نفر به حدود یک‌میلیون نفر افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، فرهاد فلاح در حاشیه بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در اصفهان، مخاطب‌محوری را یکی از محورهای اصلی سیاست‌های کانون در سال‌های اخیر عنوان و اظهار کرد: سیاست‌های مصوب سال ۱۴۰۴ با تمرکز بر رشد کمی و کیفی اعضا تدوین شده است.

وی با بیان این‌که این رویکرد نتایج ملموسی به همراه داشته است، ادامه داد: در سه سال اخیر شمار اعضای کانون از ۲۷۰ هزار نفر به حدود یک میلیون نفر رسیده که نشان‌دهنده اعتماد خانواده‌ها و اثربخشی برنامه‌های فرهنگی و تربیتی کانون است.

معاون فرهنگی کانون، با اشاره به توجه ویژه به مراکز فرهنگی هنری کانون گفت: امسال حمایت از مراکز در اولویت قرار گرفت و در همین راستا بیش از ۴۷۰ هزار جلد کتاب به مراکز کانون در سراسر کشور ارسال شد.

فلاح، نوجوان‌محوری را یکی دیگر از سیاست‌های چهارگانه این مجموعه دانست و افزود: راه‌اندازی و توسعه طرح «کانون‌یاران» نمونه‌ای از این رویکرد است که تاکنون بیش از ۸هزار نوجوان در آن ثبت‌نام کرده‌اند.

وی در پایان، آموزش و توانمندسازی مربیان را از دیگر رویکردهای مهم کانون برشمرد و تصریح کرد: تمامی مربیان جذب‌شده در سال جاری در دوره‌های آموزشی مرکز تربیت مربی شرکت کردند و نخستین سال فعالیت این مرکز، سالی پربار و اثرگذار برای کانون بوده است.‌

تأکید بر ارائه به‌موقع مستندات ارزیابی

هاجر کامرانی شهری در بخشی از این نشست خواستار اهتمام ویژه مدیران کل استان‌ها در ارائه به‌موقع و دقیق مستندها و گزارش‌ها به سازمان امور استخدامی شد.

وی در جمع مدیران کل کانون ضمن قدردانی از همراهی استان‌ها، بر مدیریت زمان و دقت در ارائه مستندها تأکید کرد.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به اضافه‌شدن برخی شاخص‌ها در تعدادی از استان‌ها گفت: در صورت بروز چالش، استان‌ها می‌توانند با ارائه درخواست «تأمین دلیل»، موضوع را پیگیری کنند.

کامرانی‌شهری هم‌چنین تدوین برنامه پنج‌ساله کانون را از جمله اقدام‌های مهم این اداره‌کل دانست و افزود: این برنامه با ارزیابی عملکرد سال‌های گذشته و با توجه به نیاز امروز مخاطبان و ظرفیت‌های کانون تدوین شده است.

در ادامه نشست سیاست‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان در سال ۱۴۰۵ مطرح شد و مدیران کل استان‌ها در همین زمینه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کد خبر 948575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.