تسهیلات مصوب سفر رئیس‌جمهور به اصناف پرداخت می‌شود

استاندار خراسان شمالی از کسب مجوز پرداخت تسهیلات مصوب سفر رئیس‌جمهور به اصناف خبر داد گفت: چهار هزار میلیارد تومان در این راستا پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا خراسان شمالی، بهمن نوری امروز _شنبه بیست‌وپنجم بهمن_ در نشست بررسی بهره‌مندی صنوف از تسهیلات سفر رئیس‌جمهور، اظهار کرد: چهار هزار میلیارد تومان از مجموع ۲۰ همت تسهیلات این سفر به منظور حمایت از اصناف و تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی به این امر اختصاص داده می شود.

وی با بیان اینکه تأمین مالی و اعطای تسهیلات به اصناف از دغدغه‌های اصلی واحدهای صنفی استان است، افزود: با رعایت طرح‌های حذفی سفر رئیس‌جمهور، مقرر شد بخشی از منابع این سفر به صورت هدفمند برای حمایت از واحدهای صنفی اختصاص یابد.

استاندار خراسان شمالی گفت: پرداخت این تسهیلات با رویکردی حمایت‌گرایانه و جبرانی و از طریق برگزاری نشست‌های تخصصی انجام خواهد شد تا افزایش سرمایه در گردش واحدها جبران، از تعطیلی صنوف جلوگیری و اشتغال موجود حفظ شود.

نوری اضافه کرد: این اقدام با هدف تثبیت نسبی قیمت‌ها و تحقق عدالت در توزیع منابع مالی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه خراسان شمالی نخستین استانی است که از محل سفر رئیس‌جمهور مجوز اعطای تسهیلات به واحدهای صنفی را اخذ کرده است، تصریح کرد: تا پایان سال جاری باید ۳۰ درصد از این تسهیلات پرداخت شود و کل منابع پیش‌بینی‌شده نیز تا پایان شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ به متقاضیان واجد شرایط اختصاص خواهد یافت.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی ناترازی بانکی را مسئله‌ای سراسری دانست و گفت: اگرچه این موضوع در همه استان‌ها وجود دارد، اما شدت آن متفاوت است و انتظار می‌رود بانک‌ها با نگاه حمایتی و اعمال انعطاف در بازپرداخت اقساط، همراهی بیشتری با اصناف داشته باشند.

نوری تعیین سهم هر شهرستان در اعطای تسهیلات را ضروری دانست و تأکید کرد: توزیع منابع باید به‌صورت عادلانه و متوازن در سطح استان انجام شود.

وی دو اولویت مهم را مطرح کرد و ادامه داد: اتصال حساب فروشگاه‌های زنجیره‌ای به تهران نباید ادامه داشته باشد و گردش مالی این مجموعه‌ها باید در داخل استان انجام شود.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: استقرار حساب بانک‌های خصوصی در استان از دیگر موضوعاتی است که در سطح ملی پیگیری خواهد شد.

نوری با اشاره به بعضی تصمیمات اقتصادی اخیر، حذف ارز ترجیحی را تصمیمی مناسب ارزیابی و ابراز امیدواری کرد: با اجرای کامل این مصوبات، شاهد رونق کسب‌وکار و تقویت بنیه اقتصادی اصناف استان خواهیم بود.

کد خبر 948249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.