تقویت هویت ملی‌مذهبی و توسعه فعالیت‌های قرآنی؛ ۳ اولویت راهبردی آموزش‌وپرورش خوزستان

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان گفت: تقویت هویت ملی‌مذهبی دانش‌آموزان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی با محوریت قرآن و نماز در صدر برنامه‌های این اداره‌کل قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، ناصر علی‌فر امروز _شنبه بیست‌وپنجم بهمن‌_ در آیین افتتاحیه بیست‌ویکمین جشنواره قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان قطب ۲ در بندر امام خمینی(ره) اظهار کرد: سه اولویت اساسی ما در حوزه تعلیم و تربیت شامل تقویت هویت ملی‌مذهبی دانش‌آموزان، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی و همچنین پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی راه برون‌رفت از بسیاری از چالش‌ها و آسیب‌های اجتماعی را در تقویت فرهنگ نماز و انس با قرآن دانست و افزود: اگر مفاهیم قرآنی و فرهنگ اقامه نماز با زبان روز و متناسب با نسل جدید به دانش‌آموزان منتقل شود، بخش مهمی از مشکلات اجتماعی کاهش خواهد یافت.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان با اشاره به ضرورت افزایش نشاط در مدارس تصریح کرد: راه کاهش آسیب‌های اجتماعی، ایجاد نشاط و پویایی در محیط مدرسه است. دانش‌آموزان امروز نیازمند جنب‌وجوش، انگیزه و رویکردهای نوین تربیتی هستند و ما باید با بهره‌گیری از شیوه‌های اثرگذار و متناسب با اقتضائات نسل جدید، پاسخگوی این نیاز باشیم.

علی‌فر با تأکید بر جایگاه راهبردی فعالیت‌های قرآنی در نظام تعلیم و تربیت خاطرنشان کرد: اداره قرآن، عترت و نماز یکی از قوی‌ترین و اثرگذارترین حوزه‌های ستادی آموزش‌وپرورش است که نقش مهمی در تعمیق باورهای دینی دانش‌آموزان ایفا می‌کند.

وی عنوان کرد: اقدامات ارزشمند انجام‌شده در این حوزه، زمینه‌ساز رشد و شکوفایی بیش از پیش فعالیت‌های دینی و فرهنگی در مدارس شده و این مسیر با جدیت ادامه خواهد یافت.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان ابراز امیدواری کرد: با فراگیر شدن فرهنگ قرآن و نماز در مدارس، ایران اسلامی به‌عنوان الگویی موفق در حوزه تربیت دینی و فرهنگی برای جامعه جهانی معرفی شود.

کد خبر 948222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.