حضور میلیونی مردم در ۲۲ بهمن دشمنان را مأیوس کرد

امام جمعه موقت خرم‌آباد حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را نشانه بصیرت و وفاداری ملت به آرمان‌های انقلاب دانست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت‌الاسلام بهروز شمسی‌فر امروز _جمعه بیست‌وچهادم بهمن_ در خطبه های نماز جمعه شهرستان در تشریح برکات ماه مبارک، با اشاره به فرازهایی از خطبه پیامبر اکرم(ص) اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند جان‌های شما در گرو اعمال شماست و با استغفار می‌توانید خود را آزاد سازید. گناهان بار سنگینی بر دوش انسان است و کمر انسان را می‌شکند؛ اما با سجده‌های طولانی، توبه و استغفار می‌توان این بار را سبک کرد.

وی افزود: هرچه در روزهای باقی‌مانده، دل و جان خود را با استغفار، روزه، دعا، انس با قرآن، نماز جماعت و یاد خدا آماده‌تر کنیم، بهره ما از این مهمانی الهی بیشتر خواهد بود. سفره رحمت گسترده شده است و باید با دلی پاک وارد این ضیافت شویم.

امام جمعه موقت خرم‌آباد گفت: این فرصت کوتاه را غنیمت بشماریم، هر شب اعمال خود را مرور کنیم، اگر خطایی رخ داده است استغفار کنیم و اگر توفیقی در انجام خیر داشته‌ایم شکرگزار باشیم تا با آمادگی کامل وارد این ماه پربرکت شویم و با دست پُر از آن خارج گردیم. امید است خداوند متعال ما را از بهره‌مندان حقیقی این ماه عزیز قرار دهد.

شمسی‌فر با اشاره به توصیه‌های اخلاقی پیامبر اکرم(ص) در روزهای پایانی ماه مبارک، بر ضرورت مراقبت از زبان، چشم و گوش تأکید کرد و گفت: آنچه در این ایام بیش از هر چیز اهمیت دارد، کنترل گفتار، پرهیز از نگاه حرام و تحقیرآمیز و اجتناب از شنیدن غیبت و سخنان ناپسند است.

وی افزود: بر اساس فرمایش پیامبر اکرم(ص)، بالاترین عمل در این روزها رسیدگی به ایتام و مهربانی با آنان است و هر کس نسبت به یتیمی شفقت بورزد، مشمول لطف و رحمت الهی خواهد شد.

امام جمعه موقت خرم‌آباد با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) اظهار کرد: هر کس اخلاق خود را نیکو سازد و با خانواده و زیردستان خویش با مدارا رفتار کند، در قیامت از آسانی حسابرسی برخوردار خواهد شد. همچنین کسی که در این ماه، دیگران را نیازارد و شرّ او به مردم نرسد، خداوند خشم خود را از او دور خواهد کرد.

شمسی‌فر با گرامیداشت یاد و خاطره یکی از شهدای اخیر امنیت، خاطرنشان کرد: این شهید والامقام در راه تأمین امنیت جانی، مالی و روانی مردم و در جریان تعقیب یک باند مسلح تبهکار به شهادت رسید. او سرداری شجاع و متدین بود که جان خود را در راه آسایش جامعه فدا کرد.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروی انتظامی و سایر نیروهای مسلح، تأکید کرد: نیروهای مقتدر انتظامی با توکل به خدا و در چارچوب قانون، با مجرمان و برهم‌زنندگان امنیت با قاطعیت برخورد خواهند کرد.

امام جمعه موقت خرم‌آباد با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه‌ای از بصیرت، وحدت و وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: ملت ایران با وجود مشکلات و سختی‌ها، همچنان پای دین، قرآن و ارزش‌های اسلامی ایستاده‌اند و دشمنان را مأیوس کرده‌اند.

وی این حضور میلیونی، دل رهبر معظم انقلاب و مؤمنان را شاد و دشمنان را ناامید کرد.

شمسی‌فر با اشاره به برخی اغتشاشات اخیر گفت: ملت ایران را باید در صحنه‌های حماسی همچون ۲۲ بهمن دید، نه در اقدامات معدود افرادی که به مقدسات توهین کرده و امنیت جامعه را مختل می‌کنند.

امام جمعه موقت خرم آباد بیان‌کرد: قدرت اصلی جمهوری اسلامی، ایمان به خدا، توکل، رهبری الهی و حضور مردم در صحنه است.

وی با اشاره به انتخابات پیش‌روی شورای اسلامی شهر و روستا، مشارکت آگاهانه مردم را ضروری دانست و گفت: اداره امور شهر نیازمند افرادی خداترس، متعهد، متخصص و پاکدست است. ایمان، مانع فساد و باندبازی می‌شود و تخصص، زمینه حل مشکلات شهری را فراهم می‌کند.

شمسی‌فر از هیئت‌های اجرایی و نظارت نیز خواست در بررسی صلاحیت‌ها دقت لازم را به‌عمل آورند تا افراد توانمند و شایسته در معرض انتخاب مردم قرار گیرند.

امام جمعه موقت خرم‌آباد با هشدار به دشمنان جمهوری اسلامی اظهار کرد: ملت ایران، ملتی آگاه، شجاع و منسجم است که در مکتب امام حسین(ع) تربیت شده و در پرتو رهبری الهی هرگز تسلیم نخواهد شد. هرگونه اقدام خصمانه علیه منافع کشور با پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده مواجه خواهد شد و دشمنان باید از تجربه‌های گذشته عبرت بگیرند.

کد خبر 947989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.