رژیم صهیونیستی غلط اضافی نکند

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به دستاوردهای چشمگیر در حوزه تولید سلاح‌های پیشرفته از جمله ساخت هواپیماهای جنگنده و تولید موشک‌های کوتاه، میان‌برد و بلندبرد با دقت و توانایی‌های فوق‌العاده گفت: رژیم صهیونیستی غلط اضافی نکند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجت‌الاسلام سیدضیاءالدین آقاجانپور امروز _چهارشنبه بیست‌ودوم بهمن_ در سخنرانی مراسم راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن قزوین با اشاره به حماسه‌آفرینی مردم در طول تاریخ انقلاب اسلامی با اشاره به حماسه‌آفرینی‌های تاریخی این ملت بزرگ اظهار کرد: امروز شاهد اقتدار بی‌نظیر نیروهای مسلح ایران هستیم.

وی حضور امروز مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را یادآور ایام مبارک نهضت عظیم انقلاب اسلامی به رهبری معمار کبیر آن امام خمینی (ره) دانست و افزود: در آن روزهای حماسه و ایثار ملت ایران در سراسر کشور و در تمامی شهرها و روستاها با یک صدا و یک شعار به میدان آمدند و فریاد استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی سر دادند؛ آرمان‌هایی که برای تحقق آن‌ها خون‌ها داده و جان‌ها فدا کردند.

نماینده ولی فقیه در وزارت دفاع با مرور تاریخ پرظلم و ستم دوره پهلوی و وابستگی مطلق آن رژیم به اربابان نظام سلطه جهانی گفت: این کشور تا پیش از طلوع خورشید انقلاب اسلامی در بند استعمار و استکبار جهانی بود و بیگانگان در تعیین شاه، وزیر، نخست‌وزیر و حتی نمایندگان مجلس نیز نقشی تعیین‌ کننده داشتند و افرادی را حمایت و تقویت می‌کردند که سرسپردگی بیشتری از خود نشان می‌دادند.

حجت‌الاسلام ‌آقاجانپور به نمونه‌های عینی این وابستگی اشاره کرد و افزود: حتی رضاخان نیز به دستور همان اربابان به قدرت رسید و به او دیکته کردند که علیه اسلام مبارزه کند، حجاب را از سر زنان و دختران ایران بردارد و در مقام غلامی حلقه‌به‌گوش، منافع استعمارگران را تامین نماید.

وی به بیان ریشه‌های عمیق انقلاب اسلامی و دستاوردهای خیره‌کننده آن در عرصه‌های گوناگون پرداخت و ادامه داد: رضاخانی که به مردم خود ستم کرد و در مقابل اجانب کرنش می‌کرد، تا آنجا که تاریخ مصرفش به پایان رسید و ظرف ۴۸ ساعت خاک ایران را ترک و به تبعیدگاهش در جزیره موریس روانه شد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه جایگزین رضاشاه فرزندش محمدرضا بود، گفت: او نیز در دوران حکومت خود به ظلم و ستم ادامه داد تا اربابان نظام سلطه همچنان بر ایران سلطه‌گری کنند.

حجت‌الاسلام ‌آقاجانپور اضافه کرد: در تاریک‌ترین لحظات تاریخ معاصر ایران، خداوند متعال لطف خود را شامل این ملت کرد و فرزندی از سلاله پاک حضرت علی (ع) و فاطمه (س)، یعنی حضرت امام خمینی (ره) را برانگیخت تا پرچم قیام و نهضت اسلامی را برافرازد و رهبری مبارزات مردمی را عهده‌دار شود.

وی ادامه داد: با هدایت‌های الهی آن امام بزرگوار و همراهی بی‌نظیر و جاتفشانی‌های ملت غیور ایران، نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی سرنگون شد و برای نخستین مرتبه در تاریخ این مرز و بوم، حاکمیت اسلام ناب محمدی (ص) مستقر شد؛ هرچند دشمنان این ملت و این نظام مقدس، هرگز دست از توطئه و دشمنی برنداشتند و تا امروز نیز به این کار خود ادامه داده‌اند.

نماینده ولی فقیه در وزارت دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از روحیه انقلابی و ولایت‌مداری مردم شجاع و غیور قزوین گفت: این مردم در تمامی عرصه‌های دفاع از انقلاب و نظام اسلامی حضور فعال و تأثیرگذاری داشته‌اند.

حجت‌الاسلام ‌آقاجانپور با اشاره به دوران هشت ساله دفاع مقدس و ایثارگری‌های بی‌نظیر مردم این دیار افزود: آمار بیش از 3 هزار شهید، 8 هزار جانباز و ۶۵۵ آزاده استان قزوین گواهی بر این مدعا است.

وی تاکید کرد: وقتی بر مزار شهدای قزوین حضور می‌یابیم، جوانان و نوجوانانی را می‌بینیم که با میانگین سنی حدود ۲۳ سال در خاک و خون غلطیدند و جان شیرین خود را تقدیم کردند تا پرچم اسلام، قرآن و حاکمیت اسلامی استمرار یابد و سرافراز بماند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به حضور به موقع و هوشیارانه مردم قزوین در مقابله با فتنه‌های مختلف دشمنان ادامه داد: نمونه اخیر این فتنه‌ها نوزدهم دی‌ماه است که منافقان و فتنه‌گران به مساجد و قرآن‌ها جسارت کرده و به مراکز درمانی نیز حمله کردند، اما شامگاه همان روز مردم غیرتمند قزوین پس از ادای نماز مغرب و عشاء به خیابان‌ها آمدند و بساط فتنه‌گران را در هم پیچیدند.

حجت‌الاسلام آقاجانپور از حضور حماسی همه اقشار مردم، اعم از پیر و جوان، در راهپیمایی ۲۲ بهمن تشکر کرد و خطاب به دشمنان انقلاب اسلامی گفت: امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج اقتدار و توانمندی خود قرار دارند و با بهره‌مندی از دانشمندان و نخبگان برجسته داخلی به چنان سطحی از توان دفاعی و بازدارندگی دست یافته‌اند که می‌توانند هر تهدیدی را با قدرت پاسخ دهند.

وی با اشاره به دستاوردهای چشمگیر در حوزه تولید سلاح‌های پیشرفته از جمله ساخت هواپیماهای جنگنده برای نخستین مرتبه در تاریخ ایران و نیز تولید موشک‌های کوتاه، میان‌برد و بلندبرد با دقت و توانایی‌های فوق‌العاده اضافه کرد: رژیم صهیونیستی غلط اضافی نکند.

نماینده ولی فقیه در وزارت دفاع با خطاب قرار دادن رییس‌جمهور آمریکا و اربابان نظام سلطه جهانی گفت: ما ملت امام حسین (ع) هستیم و پاسخ ما به خواسته‌های نامشروع شما همان پاسخ حسین بن علی (ع) به یزیدیان زمان است که با صدای بلند فریاد می‌زنیم: هیهات منا الذله.

حجت‌الاسلام آقاجانپور افزود: دشمنان دیگر نباید دچار اشتباه محاسباتی شوند؛ همان‌گونه که در گذشته تصور می‌کردند در صورت حمله به ایران، نظام جمهوری اسلامی ظرف یک هفته فرو می‌پاشد اما این چنین نشد. اینجا با تجدید بیعت با مقام عظمای ولایت اعلام می‌کنیم که ای رهبر آزاده! آماده‌ایم، آماده‌ایم.

کد خبر 947660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.