حضور مردم سیستان و بلوچستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن پیام وفاداری به انقلاب بود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مردم وقت‌شناس و بصیر استان، همواره در مقاطع حساس، پیشگام بوده‌اند و امروز نیز با حضوری کم‌نظیر، پیام روشنی از ایستادگی و وفاداری به انقلاب اسلامی به جهانیان مخابره کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، منصور بیجار امروز _چهارشنبه بیست و دوم بهمن_ در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: مردم وقت‌شناس و بصیر استان سیستان و بلوچستان همواره در مقاطع حساس، پیشگام بوده‌اند و امروز نیز با حضوری کم‌نظیر، پیام روشنی از ایستادگی و وفاداری به انقلاب اسلامی به جهانیان مخابره کردند.

وی ادامه داد: این حضور گسترده بیانگر آن است که فشارها، تهدیدها و مشکلات اقتصادی هرگز نمی‌تواند پیوند مستحکم مردم با انقلاب، امام و رهبری را سست کند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بی‌تردید توسعه، پیشرفت و اقتدار کشور در سایه همین همدلی و همراهی مردم محقق می‌شود و هیچ نظامی بدون پشتوانه مردمی قادر به تداوم مسیر تعالی نخواهد بود.

بیجار با تأکید بر نقش مردم استان در تقویت وحدت ملی تصریح کرد: مردم بلوچ و سیستانی با حضور گسترده خود بار دیگر جلوه‌ای از همبستگی و انسجام را به نمایش گذاشتند و نشان دادند که در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی استوار هستند.

وی با قدردانی از حضور باشکوه اقشار مختلف مردم، ابراز امیدواری کرد با استمرار این همدلی، روند رفع مشکلات و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای با شتاب بیشتری دنبال شود.

کد خبر 947611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.