به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خانه ملت، عباس گودرزی در نشست خبری امروز _دوشنبه بیستم بهمن_ خود با اصحاب رسانه به محور جلسه غیرعلنی مجلس اشاره کرد و اظهار کرد: نشست غیر علنی امروز مجلس با حضور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، امیر موسوی و همچنین وزیر امور خارجه جناب آقای عراقچی در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. پیام دعوت این دو بزرگوار توامان در جلسه غیر علنی این بود که در کشور ایران دیپلماسی و میدان کاملاً هماهنگ عمل میکنند و هر دو روی یک سکه هستند، امروز دیگر دیپلماسی و میدان دو دسته و دو گروه نیستند بلکه کاملاً منسجم و یک ظرفیت واحد برای ملت ایران و برای کشور با عظمت ایران و جمهوری اسلامی است.
وی افزود: رئیس کمیسیون امنیت ملی و جمعی از نمایندگان نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند و تاکید داشتند که در مذاکرات باید مراقب فرانچسکوها و اسنپ بکها باشیم و تجربه برجام حتماً باید پیش روی ما باشد. نمایندگان تصریح کردند که آمریکا دشمنی است که اهل نقض عهد و اهل فریب است و این سوابق و تجارب و بدعهدیها باید پیش روی مسئولان و تیم مذاکره کننده قرار بگیرد، نمایندگان تاکید داشتند که صحبت تیم مذاکره کننده از موضع قدرت و اقتدار باشد و همچنین صیانت از صنعت هسته ای خط قرمزی است که به هر حال باید مورد تاکید تیم دیپلماسی قرار گیرد زیرا برای آینده کشور مایه حیات است.
سخنگوی هئیت رئیسه مجلس بیان کرد: امیر موسوی و عراقچی نقطه نظرات ارزشمندی را بیان کردند؛ اولاً تاکید شد که ما به هیچ عنوان غنیسازی صفر درصد را نخواهیم پذیرفت زیرا این حق حیات آیندگان این سرزمین است و ما باید از این حق صیانت کنیم، همچنین تاکید شد که مکان مذاکره و چارچوب مذاکرات توسط ایران تعیین شده و این اقتدار جمهوری اسلامی ایران را می رساند.
گودرزی افزود: گفته امیر موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، جنگ ۱۲ روزه حاصل یک طراحی ۲۰ ساله بود اما مردم و نیروهای مسلح پیش بینی آنها را بر هم زدند و طراحی ۲۰ ساله آنها را نقش بر آب کردند؛ بنابراین آمادگی امروز دفاعی جمهوری اسلامی ایران یک آمادگی برای مصاف چند وجهی و جنگ ترکیبی است.
این خبر در حال تکمیل است…



نظر شما