رشد ۲۶ درصدی ترانزیت از پایانه‌های مرزی شمال استان سیستان و بلوچستان 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: ترانزیت کالا از پایانه‌های مرزی شمال این استان طی ۱۰ ماه سال‌جاری با رشد ۲۶ درصدی همراه بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، شهرام مبارکی اظهار کرد: در ۱۰ ماه سال‌جاری، یک میلیون و ۱۹۱ هزار و ۱۷۹ تن کالا توسط ۴۶ هزار و ۲۶۳ دستگاه کامیون از پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه در شمال استان ترانزیت شده است.

وی افزود: از این میزان ترانزیت کالا، ۸۱۳ هزار و ۸۳۳ تن از طریق پایانه مرزی میلک و ۳۷۷ هزار و ۳۴۶ تن از پایانه مرزی میرجاوه جابه‌جا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان عمده کالاهای ترانزیتی عبوری از این پایانه‌ها را قطعات خودرو، لاستیک و آهن برشمرد و گفت: به طور متوسط روزانه بیش از ۵۶۰ دستگاه کامیون از پایانه‌های مرزی شمال سیستان و بلوچستان تردد می‌کنند که این موضوع نشان‌دهنده پویایی و ظرفیت بالای این مرزها در حوزه حمل‌ونقل بین‌المللی است.

مبارکی با اشاره به اهمیت پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه یادآور شد: این دو پایانه به‌عنوان گذرگاه‌های راهبردی شرق کشور، نقش مهمی در تسهیل تجارت خارجی، توسعه مبادلات منطقه‌ای و تقویت جایگاه ترانزیتی استان دارند.

کد خبر 946873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.