تراکتور در لیگ نخبگان آسیا همچون یک مدعی ظاهر شده است

پیشکسوت تراکتور گفت: تراکتور در لیگ برتر سینوسی عمل کرده، اما در رقابت‌های آسیایی همچون یک مدعی ظاهر شده است. اگر دقت کنید تمام تیم‌های ایرانی حاضر در آسیا در جدال‌هایی که مهمان بوده‌اند نسبت به بازی‌هایی که میزبان بوده‌اند عملکرد بهتری داشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دو تیم تراکتور و السد قطر روز سه‌شنبه _بیست‌ویکم بهمن_ در چارچوب هفته هفتم رقابت‌های آسیایی مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت؛ سوت آغاز این بازی در حالی به صدا در می‌آید که تراکتور به دلیل تصمیم‌های AFC از امتیاز میزبانی در این مصاف محروم است.

شاگردان اسکوچیچ که صعود خود به مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا را قطعی کرده‌اند با کسب ۱۴ امتیاز از شش مسابقه در حال حاضر جایگاه دوم جدول را به خود اختصاص داده‌اند و این تقابل برای آن‌ها به نوعی تشریفاتی است، البته نباید فراموش کرد صعود این تیم با رتبه بهتر موجب می شود تی‌تی‌ها در مرحله حذفی قرعه بهتری داشته باشند؛ السد نیز در حال حاضر با شش بازی و کسب پنج امتیاز رده دهم جدول گروهی را به اختصاص داده است و برای حضور در جمع هشت تیم بالای جدول انگیزه بالایی برای شکست تراکتور دارد.

پرشورهای تبریزی که با شکست مقابل فجر سپاسی شیراز و ارائه عملکردی سینوسی در لیگ برتر پا به این جدال آسیایی می‌گذارند پیش از این نشان داده‌اند در لیگ نخبگان آسیا تیمی متفاوت و منسجم هستند که البته برخی کارشناسان اعتقاد دارند کیفیت خوب چمن و هجومی بازی کردن تیم‌های آسیایی موجب شده است تی‌تی‌ها در آسیا بهتر از لیگ ایران نتیجه بگیرند.

به طور کلی تراکتور برای شکست السد کار دشواری پیش‌رو ندارد و اگر همان تیم بازی‌های گذشته باشد به آسانی موفق به شکست نماینده قطر خواهد شد، اما این مهم در شرایطی رخ می‌دهد که شاگردان اسکوچیچ حواشی لیگ ایران را به دست فراموشی و بسپارند و همچون مدعی قهرمانی وارد زمین شوند.

سیدمحسن حسینی، پیشکسوت تراکتور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره تقابل تراکتور و السد قطر در هفته هفتم لیگ نخبگان آسیا اظهار کرد: در حال حاضر رقابت‌های آسیایی به مرحله‌ای رسیده است که تیم‌های باکیفیت برای صعود با جایگاه بهتر تلاش خود را به کار گرفته‌اند؛ تراکتور نیز به خوبی از این موضوع آگاهی دارد و به همین دلیل باید تدابیر فنی ویژه‌تری را در نظر بگیرد، فراموش نکنید السد رقیب دست و پا بسته‌ای برای نماینده ایران نیست.

وی افزود: شاگردان اسکوچیچ در لیگ برتر کمی سینوسی عمل کرده‌اند و به تازگی نیز برابر فجرسپاسی شیراز متوقف شده‌اند؛ این تیم باید ریکاوری خوبی را انجام دهد و آماده جدال با نماینده قطر شود، چراکه تیم قطری در دوره‌های مختلف آسیایی حضور داشته است و همواره مقابل نمایندگان ایران بازی خوبی را از خود ارائه داده است.

پیشکسوت تراکتور تصریح کرد: همانطور که می‌دانید به دلایل مختلف امتیاز میزبانی از تراکتور گرفته شده است و این تیم نیز همچون دیگر نمایندگان ایران باید در کشور ثالث میزبان حریفان آسیایی خود باشد، با این وجود بر این باور هستم امکان دارد تعدادی از طرفداران در قطر نیز از پرشورهای تبریزی حمایت کنند تا در نهایت شاگردان اسکوچیچ پیروز میدان باشند. بدون تردید استفاده از امتیاز میبزانی تاثیر به‌سزایی بر تعیین نتیجه دارد، اما موفقیت تراکتور به عوامل دیگری نیز وابسته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر صعود تی‌تی‌های تبریزی به مرحله حذفی قطعی شده است و از نظر من فرصت خوبی است تا اسکوچیچ به بازیکنانی که کمتر فرصت کردند برای تراکتور در آسیا بازی کنند اعتماد کند، البته باتوجه به اینکه صعود با رتبه و جایگاه بهتر بر قرعه این تیم در مرحله حذفی تاثیرگذار است امکان دارد کادرفنی تراکتور همچنان از بازیکنان باتجربه خود استفاده کند؛ هرچند اعتقاد دارم بهتر است اسکوچیچ با تلفیقی از بازیکنان جوان و با تجربه مقابل السد قرار بگیرد.

حسینی خاطرنشان کرد: شرایط جوی، کیفیت زمین و ورزشگاه‌های آسیایی موجب شده است تراکتور در این تورنمنت نتیجه خوبی بگیرد؛ در صورتی که در لیگ برتر چنین وضعیتی وجود ندارد، در بسیاری از مسابقات داخلی مسائلی همچون کیفیت زمین، جو ورزشگاه، عملکرد داوری یا حضور و غیبت هواداران بر کیفیت پایین مسابقات اثر دارد. به همین دلیل تراکتور در لیگ برتر سینوسی عمل کرده، اما در رقابت‌های آسیایی همچون یک مدعی ظاهر شده است. اگر دقت کنید تمام تیم‌های ایرانی حاضر در آسیا در جدال‌هایی که مهمان بوده‌اند نسبت به بازی‌هایی که میزبان بوده‌اند عملکرد بهتری داشته‌اند.

کد خبر 946793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.