به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجتبی رشوند در نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «آرامبخش» از آثار جشنواره ملی فیلم فجر که امروز _یکشنبه، نوزدهم بهمن_ در پردیس ملت برگزار شد، درباره انتخاب بازیگران و فروش در گیشه اظهار کرد: ما ترجیح میدادیم فیلم خوب بسازیم اینکه تا چه اندازه موفق بودیم به نظر مخاطب بستگی دارد. انتخاب بازیگران بر اساس نقش بود و همخوانی نقش با بازیگر برایمان مهم بود اما طبیعی است که در گیشه هم این انتخاب بازیگر بی تاثیر نخواهد بود.
وی افزود: من فیلمنامه را میخوانم و نظراتم را میدهم و رضایت مخاطب را از ابتدا در نظر میگیرم. فیلمنامه از ابتدا تغییرات جزیی داشت و در انتها به این خروجی رسید.
این تهیه کننده گفت: شخصیت فیلم سایکوتیک نیست، بلکه میخواهد مادر باشد و دوست داشته ازدواج کند اما با دخالت پدر این اتفاق نمیافتد. در کشور ما هم چند سالی است قبول فرزند برای مادران مجرد فراهم شده است اما چالشهایی دارد.
رشوند اضافه کرد: این فیلم، جهان ذهنی نویسنده و کارگردان است و به نظرم سوالات تخصصی و فنی را درباره فیلمنامه و پرداخت آن، آنها باید پاسخ دهند.
وی یادآور شد: این قصه برگرفته از واقعیت است اگر به بهزیستی سری بزنید، خواهید دید که خانم های مجرد خیلی دنبال این ماجرا و گرفتن فرزند هستند.
این تهیه کننده اضافه کرد: من تلاش کردم به لایههای پیچیده قانونی نروم. درد قصه ما درد شخصیت داستان یعنی آرام است و شرایطی که در جامعه و خانواده برایش ایجاد شده است.
رشوند در پایان اظهار کرد: شخصیت آرام، آرامش زندگی خودش را در کنار فرزند میبیند و اگر خانواده همراهی میکرد شاید اوضاع بهتر میشد.



نظر شما