هوای کردستان تا پایان هفته بارانی است

کارشناس هواشناسی استان کردستان گفت: از فردا تا روز چهارشنبه به‌ ویژه روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه همچنان برای نیمه غربی و جنوبی در برخی ساعات بارش باران و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود و در سایر نقاط استان، بارش‌ها به‌ صورت پراکنده خواهد بود.

نشمیل احمدیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: سامانه بارشی فعال در استان تا اواخر وقت امشب در سطح استان موجب بارش‌های پراکنده می‌شود.

وی افزود: بیشترین میزان بارش‌ها در نیمه غربی و جنوبی استان، به‌ ویژه در توابع شهرستان‌های مریوان، بانه، کامیاران و جنوب سنندج رخ خواهد داد که می‌تواند منجر به آبگرفتگی موقت معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها در این مناطق شود.

کارشناس هواشناسی کردستان ادامه داد: از فردا تا روز چهارشنبه، به‌ ویژه در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، با وجود کاهش شدت ناپایداری‌های جوی در نیمه شرقی استان، همچنان برای نیمه غربی و جنوبی در بعضی ساعات بارش باران و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود و در سایر نقاط استان، بارش‌ها به‌صورت پراکنده خواهد بود.

احمدیانی گفت: سرعت وزش باد طی روز دوشنبه، به‌ ویژه در نیمه شرقی استان، به‌نسبت شدید و قابل توجه خواهد بود و در این مدت دمای هوا نیز با تغییرات محسوسی همراه نیست.

کد خبر 946644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.