اصلاح نظام اداری نیازمند جسارت و اقتدار است

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه فلسفه پیروزی انقلاب اسلامی، حاکمیت اخلاق و عدالت در جامعه بوده است، گفت: اصلاح نظام اداری کشور با توصیه و خواهش محقق نمی‌شود و نیازمند جسارت، اقتدار و تصمیم‌گیری قاطع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی امروز _شنبه هجدهم بهمن_ در جلسه شورای اداری استان ضمن تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، از تلاش‌های استاندار همدان و مدیران دستگاه‌های اجرایی برای افتتاح و اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی در این ایام قدردانی و اظهار کرد: مردم ما انقلاب کردند تا سلوک حاکم بر جامعه، سلوکی اخلاقی و مبتنی بر آموزه‌های نهج‌البلاغه باشد، اما باید بپذیریم که در نظام اداری با تعارض‌ها و تناقض‌هایی روبه‌رو هستیم که مردم آن را احساس می‌کنند و از ما پاسخ می‌خواهند.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت اخلاق در مدیریت افزود: اگر قرار است اخلاق‌مدارانه عمل کنیم، باید پاسخگوی مردم باشیم و تشریفات زائد را کنار بگذاریم. امیدوارم روزی برسد که هر مسئولی در هر جایگاهی که قرار می‌گیرد، این نگاه اخلاقی به‌صورت عملی محقق شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره حقوق و مزایا ادامه داد: اگر ملاک پرداخت، کار و تلاش در میدان باشد، طبیعی است که کسانی که بار اصلی خدمت را به دوش می‌کشند، باید بیشتر دیده شوند. عدالت در پرداخت‌ها و بودجه، یکی از مطالبات جدی و بحق کارکنان و مردم است.

آیت‌الله شعبانی با بیان اینکه اصلاح نظام اداری یکی از ضرورت‌های امروز کشور است، اضافه کرد: این اصلاحات با خواهش و تمنا پیش نمی‌رود؛ حکومت‌داری نیازمند اقتدار و تصمیم‌گیری شجاعانه است. ما خودمان قفسه‌ها و ساختارهایی ساخته‌ایم که گاهی مانع کارآمدی شده و باید با جسارت آن‌ها را اصلاح کنیم.

وی یکی از مشکلات اساسی نظام اداری را نبود یک نهاد تنظیم‌گر مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: در ساختار اداری نیازمند سازوکاری هستیم که بتواند میان وظایف، اختیارات و ظرفیت دستگاه‌ها هماهنگی ایجاد کند و ناترازی‌های موجود را برطرف سازد.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان به برخی مطالبات صنفی از جمله مسائل مربوط به معلمان، نیروهای خرید خدمات و تأخیر در اجرای برخی مصوبات اشاره و ابراز امیدواری کرد: با پیگیری جدی، این مشکلات هرچه زودتر برطرف شود.

آیت‌الله شعبانی نقش رسانه‌ها را در انعکاس خدمات و ایجاد امید در جامعه بسیار مهم دانست و گفت: زحمات انجام‌شده در میدان خدمت باید به‌درستی برای مردم تبیین و رسانه‌ای شود، امروز بیش از هر زمان دیگری به امیدآفرینی نیاز داریم.

کد خبر 946404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.